Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Eltilthatom a gyerekemet a...

Eltilthatom a gyerekemet a debil anyósomtól, aki szájára vette a kicsit?

Figyelt kérdés
Nekem azt mondta viccesen megjegyezve, hogy addig van nyugtom, amíg nincs genetikai vizsgàlat. A gyerek apja ezt végighallgatta,nem védett meg. Soha senkit nem csaltam meg, a páromèrt pedig (akkor még) a kezemet a tűzbe tettem volna, amit nagyon jól tudott az exanyós.. Egy iszonyat debil kretén nő, engem szapul a gyerek jelenlétében, ok nélkül. Saját fia is azt mondja róla h egy idióta, vele meg ezért nem àll le vitatkozni. Olyan, mintha a saját fiának akarna rosszat! Azóta a fiàval már nem vagyunk együtt egyéb súlyos problémák miatt.. A gyereket pedig hozzá nem akarom engedni.
2021. okt. 8. 22:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem nem fogja zokon venni, ha nem viszed el látogatóba egy ilyen "nagyihoz".
2021. okt. 9. 16:32
 12/16 anonim ***** válasza:
69%
Együtt tudok veled érezni egy szintén és jogilag nem vehetik el tőled ha nem engeded le, most apasági láthatóságot intézek és bírósái ügy lesz, de ott is azt mondják hogy csak közös szülői jog esetén vagy köteles leengedni , eltiltáshoz komoly indok kell pl verés
2021. okt. 10. 20:32
 13/16 anonim ***** válasza:
90%
Nálam is csak akkor volt az ő unokája ha volt DNS teszt
2021. okt. 10. 20:34
 14/16 anonim ***** válasza:
93%

Az ilyen "csak a DNS-tesztnek hiszek" anyósoknál azt nem értem, hogy a megjegyzést kapó nők miért nem ajánlják fel, hogy végeztessék el a vizsgálatot (természetesen a kétkedő debil anyós költségén)?

Te biztos vagy magadban, nem? Persze, elhiszem én, hogy ha tényleg ártatlan vagy, akkor mennyire sértő a feltételezés, és mennyire dühít a vádaskodása, de ez lenne az egyetlen módszer arra, hogy végérvényesen befogja a pofáját.

2021. okt. 23. 20:00
 15/16 anonim ***** válasza:
75%
14-es a teszt nálunk megvolt a volt anyós fizette, de csak rosszabb lett utána, ahogy a kérdező is mi se lettünk attól jóban
2021. okt. 25. 19:43
 16/16 A kérdező kommentje:
14es meg is mondtam neki, van fölösleges 100 ezre szóljon.. mehetünk, de a dolgon nem változtat, nagyinak őt nem tekintem.
2022. ápr. 11. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!