Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hagyjam hogy oda adja a...

Hagyjam hogy oda adja a gyereknek az ajándékot?

Figyelt kérdés

Egyedül nevelem a gyereket. A volt anyosom kérdezte múlt 7végén mit szererne karácsonyra meg én mit veszek neki.

Mondtam hogy tőlem iphone-t kap-már tavaly is szeretett volna most sikerült rá össze spórolni. De szeretne vmi kodot a játékhoz amivel játszik meg persze ruháknak is örülne. Új rollernek is.

Erre az elöbb hív h du jönnek oda adják a gyereknek az iphone-t. Mondom mi van? Már én is megvettem neki. Azt mondja vigyem vissza. De használtan vettem -igaz még 6 hónap gari is van rajta. Ők teljesen ujat vettek meg újab típust.

Nagyon mérges vagyok.

2020. dec. 10. 12:15
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:

Hát oda adták neki végül.

Miután elmentek oda adtam a fiamnak azt is amit én vettem. Mondtam hogy ezt karácsonyra vettem neki de a nagyanyja biztos vmit félre értett mert hétvégén kérdezte h mit szeretne meg mit veszek én és én mondtam neki h már meg van.

De használja csak azt amit most kapott az új meg jobb. Az enyémet amit vettem neki azt meg próbálja eladni nekem munka mellett nincs időm vele foglalkozni a pénz amit kap érte az övé de nekem már sem időm sem pénzem nincs új ajándékra.

Meglepödött a fiam mondta h igazán nem kellett volna és ha tudja h ezt vettem neki akkor a mamától el se fogadja. Aranyos volt még el is sirtuk magunkat

2020. dec. 10. 16:28
 32/39 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó gyerek a fiad, én nem tudom, miért hiszik azt, hogy minden tini egy villogós szar. Ha én tudnám, hogy anyukám azért spórolt, hogy megvegye, a használtat választanám, nagyit meg elküldeném a búsba. Itt jön be nekem az, hogy nem a kacat számít, hanem amit jelképez.
2020. dec. 10. 17:04
 33/39 anonim ***** válasza:
22%
Hát ... akkor most tényleg grat
2020. dec. 10. 17:37
 34/39 anonim ***** válasza:
100%
Basszus milyen rendes gyerek :)
2020. dec. 10. 19:23
 35/39 anonim ***** válasza:
100%

Jó gyereked van.

Nagyi meg megeheti, amit főzött.

Villogni akart, csak a visszájára fordult, látja a gyerek is, milyen jellem.

2020. dec. 11. 10:12
 36/39 anonim válasza:
56%

Hát nem tudom, lehet előbb adnám oda a gyereknek, amit én vettem. Ha ilyen szemét az anyós, akkor nem csinálnám ezt. A baj, hogy újabbat vett anyós, viszont, ha ezt vesszük alapul, jobban jár a gyerek, mert egy új Iphone azért nem pár évre van. Szerintem vagy tedd el tartalékba, vagy add el, kezdj el gyűjteni már most az újra, vagy vegyél valami Iphon-hoz kompatibilis kütyüt.

Legközelebb meg ne mondd meg, mit vettél a gyereknek :(

2020. dec. 11. 11:52
 37/39 anonim válasza:
100%
Utolsó vagyok, most olvastam az utolsó válaszod. Szerintem a fiad abszolút jól reagálta le, és úgymond kárba sem vész a telefon, mert ő megkapja az árát, és azt vesz belőle, amit szeretne :)
2020. dec. 11. 11:56
 38/39 anonim ***** válasza:
100%
Bárcsak tobb gyerek lenne ilyen! Hasznalja egészséggel!
2020. dec. 11. 12:05
 39/39 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tökéletesen ért véget a dolog. Anyósék is elégedettek, a gyereked pedig még többre becsül, látszik, mennyire egy szeretetteljes, jó gyerek. Persze elhiszem, hogy neked kellemetlen, de nézd azt, hogy a gyereked tudja, mit tettél meg érte, ez a legfontosabb, nem az iphone, ezt már ő is tudja.
2020. dec. 14. 12:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!