Hagyjam hogy oda adja a gyereknek az ajándékot?
Egyedül nevelem a gyereket. A volt anyosom kérdezte múlt 7végén mit szererne karácsonyra meg én mit veszek neki.
Mondtam hogy tőlem iphone-t kap-már tavaly is szeretett volna most sikerült rá össze spórolni. De szeretne vmi kodot a játékhoz amivel játszik meg persze ruháknak is örülne. Új rollernek is.
Erre az elöbb hív h du jönnek oda adják a gyereknek az iphone-t. Mondom mi van? Már én is megvettem neki. Azt mondja vigyem vissza. De használtan vettem -igaz még 6 hónap gari is van rajta. Ők teljesen ujat vettek meg újab típust.
Nagyon mérges vagyok.
Hát oda adták neki végül.
Miután elmentek oda adtam a fiamnak azt is amit én vettem. Mondtam hogy ezt karácsonyra vettem neki de a nagyanyja biztos vmit félre értett mert hétvégén kérdezte h mit szeretne meg mit veszek én és én mondtam neki h már meg van.
De használja csak azt amit most kapott az új meg jobb. Az enyémet amit vettem neki azt meg próbálja eladni nekem munka mellett nincs időm vele foglalkozni a pénz amit kap érte az övé de nekem már sem időm sem pénzem nincs új ajándékra.
Meglepödött a fiam mondta h igazán nem kellett volna és ha tudja h ezt vettem neki akkor a mamától el se fogadja. Aranyos volt még el is sirtuk magunkat
Jó gyereked van.
Nagyi meg megeheti, amit főzött.
Villogni akart, csak a visszájára fordult, látja a gyerek is, milyen jellem.
Hát nem tudom, lehet előbb adnám oda a gyereknek, amit én vettem. Ha ilyen szemét az anyós, akkor nem csinálnám ezt. A baj, hogy újabbat vett anyós, viszont, ha ezt vesszük alapul, jobban jár a gyerek, mert egy új Iphone azért nem pár évre van. Szerintem vagy tedd el tartalékba, vagy add el, kezdj el gyűjteni már most az újra, vagy vegyél valami Iphon-hoz kompatibilis kütyüt.
Legközelebb meg ne mondd meg, mit vettél a gyereknek :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!