Hagyjam hogy oda adja a gyereknek az ajándékot?
Egyedül nevelem a gyereket. A volt anyosom kérdezte múlt 7végén mit szererne karácsonyra meg én mit veszek neki.
Mondtam hogy tőlem iphone-t kap-már tavaly is szeretett volna most sikerült rá össze spórolni. De szeretne vmi kodot a játékhoz amivel játszik meg persze ruháknak is örülne. Új rollernek is.
Erre az elöbb hív h du jönnek oda adják a gyereknek az iphone-t. Mondom mi van? Már én is megvettem neki. Azt mondja vigyem vissza. De használtan vettem -igaz még 6 hónap gari is van rajta. Ők teljesen ujat vettek meg újab típust.
Nagyon mérges vagyok.
Én is mérges lennék.
Közlöd,hogy mit vettél erre ő is azt...hááát elég szemét húzás,még akkor is ha segíteni szeretne. Azért nem kell mindent lenyelni,hogy foglalkozzanak a gyerekkel. Kicsit olyan mintha ő akarna dirigálni. Milyen amúgy a kapcsolatotok anyósoddal?Azt is jó lenne tudni hány éves a gyerek. PL egy 12 évesnek nem kell egy vadi új iphone,sőt...
Nem tudom hogy a tiedet vissza lehet e egyáltalán adni,meg különben is erre készültél egész évben. Én a sajátomat adnám oda.
Ez övön aluli,húzás volt.
Rádlicitált.
Egy csere-bere csoportban esetleg megpróbálnám rollerre cserélni.
Legközelebb nem mondanám meg mit veszek a gyereknek.
15 éves már.
Ex anyóssal sose bírt engem.
Patt helyzet. 🤔
A használtat add el és tartozékokat vegyél belőle.
Magamból kiindulva használt telefont soha nem használnék. Kitudja pl ki használta előtte, honnan szerezte. Lehet jobban jár, ha újat kap.
Én hagynám, hogy a gyerek döntsön, hogy melyiket szeretné megtartani és melyik kerüljön eladásra. És tök őszintén elmondanám neki a szitut, 15 éves már.
Amúgy rohadt kínos a szitu mindhárom félnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!