Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hagyjam hogy oda adja a...

Hagyjam hogy oda adja a gyereknek az ajándékot?

Figyelt kérdés

Egyedül nevelem a gyereket. A volt anyosom kérdezte múlt 7végén mit szererne karácsonyra meg én mit veszek neki.

Mondtam hogy tőlem iphone-t kap-már tavaly is szeretett volna most sikerült rá össze spórolni. De szeretne vmi kodot a játékhoz amivel játszik meg persze ruháknak is örülne. Új rollernek is.

Erre az elöbb hív h du jönnek oda adják a gyereknek az iphone-t. Mondom mi van? Már én is megvettem neki. Azt mondja vigyem vissza. De használtan vettem -igaz még 6 hónap gari is van rajta. Ők teljesen ujat vettek meg újab típust.

Nagyon mérges vagyok.

2020. dec. 10. 12:15
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
81%

Én is mérges lennék.

Közlöd,hogy mit vettél erre ő is azt...hááát elég szemét húzás,még akkor is ha segíteni szeretne. Azért nem kell mindent lenyelni,hogy foglalkozzanak a gyerekkel. Kicsit olyan mintha ő akarna dirigálni. Milyen amúgy a kapcsolatotok anyósoddal?Azt is jó lenne tudni hány éves a gyerek. PL egy 12 évesnek nem kell egy vadi új iphone,sőt...

Nem tudom hogy a tiedet vissza lehet e egyáltalán adni,meg különben is erre készültél egész évben. Én a sajátomat adnám oda.

2020. dec. 10. 12:39
 12/39 anonim ***** válasza:
97%

Ez övön aluli,húzás volt.

Rádlicitált.

Egy csere-bere csoportban esetleg megpróbálnám rollerre cserélni.

Legközelebb nem mondanám meg mit veszek a gyereknek.

2020. dec. 10. 12:44
 13/39 A kérdező kommentje:

15 éves már.

Ex anyóssal sose bírt engem.

2020. dec. 10. 12:45
 14/39 anonim ***** válasza:
86%
újat eladjátok és kap belőle kódot, meg amit akar. win-win
2020. dec. 10. 12:48
 15/39 anonim ***** válasza:
95%
Add el azt, amit vettel, ugyanannyiert es kesz. Tudom, hogy banto a helyzet, de ha nincs szuksegetek ket telefonra, anyosod meg nem enged, akkor ezt tudod tenni max.
2020. dec. 10. 12:49
 16/39 anonim ***** válasza:
34%

Patt helyzet. 🤔

A használtat add el és tartozékokat vegyél belőle.

Magamból kiindulva használt telefont soha nem használnék. Kitudja pl ki használta előtte, honnan szerezte. Lehet jobban jár, ha újat kap.

2020. dec. 10. 12:58
 17/39 anonim ***** válasza:
91%

Én hagynám, hogy a gyerek döntsön, hogy melyiket szeretné megtartani és melyik kerüljön eladásra. És tök őszintén elmondanám neki a szitut, 15 éves már.

Amúgy rohadt kínos a szitu mindhárom félnek.

2020. dec. 10. 13:04
 18/39 anonim ***** válasza:
77%
En nem hagynam donteni, ennek nincs ertelme, ki az, aki a hasznaltat valasztana az uj helyett, foleg, ha tini? Ezzel csak az anyukanak artana, mert biztosan fajna neki, ha nem az o ajandekat valasztana. Nem kell errol tudnia,a hasznaltat szepen el kell adni, az arabol pedig venni valami mast.
2020. dec. 10. 13:06
 19/39 anonim ***** válasza:
19%
Nem kell beengedni.
2020. dec. 10. 13:13
 20/39 anonim ***** válasza:
89%
Fogadd el, és add el a használtat. A gyereknek legyen minél jobb, és így neked is visszajön valamennyi pénz. Anyosnak köszönd meg és legközelebb ne mondd el, hogy te mit veszel. Lehet, félreértette, amit mondtál.
2020. dec. 10. 13:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!