Mi értelme van így ajándékot adni a gyereknek? Ez tipikusan adok is - de nem is helyzet, nem?
Nem akarják hogy te is tulajdonos legyél, vagy hitelt vegyetek fel rá és elherdáljátok a pénzt.
Teljesen jól csinálták.
Szerintem sem furcsa.
A mai vilagban egy lakasert igen kemenyen meg kell dolgozni, ertheto, hogy csak ugy nem ajandekoztak oda a fiuknak.
Lehet, hogy a fiukban nem biznak meg annyira, hogy teljes mertekben megbizzanak benne. Elkotyavetelheti stb.
Csak azt irtad, hogy a parod, nem tudom felesege vagy-e, vagy elettarsa, de van olyan ugyved aki szakitas, valas eseten siman elperelne a fiu szulei alltal mevett lakast a no reszere.
Azert kerdezo, hogy ne az utcan lakjatok. A hozzallasod alapjan megis ertem a szuloket. Nemhogy halas lennel, hogy a fenekd ala toltak szamodra idegen emberek egy lakast, meg elvarasod, igenyeid lennenek.
Azert a parod helyeben elgondolkodnek a jovonkon.
nem furcsa, nálunk is ez a helyzet
nem kell albérletbe mennem, csak fizetni a rezsit, ez havi kb 50ezer forint könnyebbséget jelent
ha nem tetszik, akkor menjetek albérletbe, az ajándékot is vissza lehet utasítani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!