Az milyen már hogy én mindig vedzek a gyereknek 35 e. Ajandékot ő meg soha?
Figyelt kérdés
2016. dec. 23. 11:14
1/19 anonim válasza:
Hát ez így elég kevés infó. De ha zavar akkor ne vegyél 35 ezerért ajándékot a gyerekeknek és ennyi.
3/19 A kérdező kommentje:
35 éves a gyerek nem adott semmit karácsonyra. Ma volt itt. Elvitte a 10 est meg a többi ajándékát és semmit nem adott. És azt hiszi ez így rendben. Pedig 500 ezret keres nem szegény
2016. dec. 23. 11:36
4/19 anonim válasza:
Hát ha így lett felnevelve, hogy neki soha nem kellett ajándékoznia, akkor nem meglepő, hogy most 35 éves fejjel sem ad.
Nekem kb akkor mikor elkezdtek a szüleim zsebpénzt adni mondogatták karácsony előtt pár hónappal, hogy tegyek félre valamennyit, mert most már nekem is illik valami ajándékkal készülnöm.
5/19 acelsziv válasza:
Te nevelted ilyennek. Legközelebb annyit adj neki amennyit ő neked. Nekem lesülne a bőr a képemről, ha nem adnék semmit anyámnak.
6/19 anonim válasza:
Ajándéknak örülünk, nem elvárjuk. Én is adok több olyan embernek, akitől nem kapok. Nem azért adom, hogy kapjak is valamit. Adj neki jövőre csak valami jelképes ajándékot.
7/19 anonim válasza:
Soha mi? Nem vesz ajándékot? Nem vesz neked ajándékot? Magának nem vesz ajándékot? 355 ezer ajándékot? 35 ezerért ajándékot? :D
9/19 anonim válasza:
Úristen ez most komoly kérdés? El ásnám magam ha ilyen szülő sőt ember lennék. Ezek szerint te nem szívből ajándékozol a másiknak hanem te is ELVÁROD hogy kapj valamit. Ez nagy pofátlanság. Soha senkitől nem várom el hogy adjon valamit akármelyik ünnepen. Jobban szeretek adni mint kapni.
10/19 anonim válasza:
Szerintem előrébb lennél ha ezt neki mondanád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!