Hagyjam hogy oda adja a gyereknek az ajándékot?
Egyedül nevelem a gyereket. A volt anyosom kérdezte múlt 7végén mit szererne karácsonyra meg én mit veszek neki.
Mondtam hogy tőlem iphone-t kap-már tavaly is szeretett volna most sikerült rá össze spórolni. De szeretne vmi kodot a játékhoz amivel játszik meg persze ruháknak is örülne. Új rollernek is.
Erre az elöbb hív h du jönnek oda adják a gyereknek az iphone-t. Mondom mi van? Már én is megvettem neki. Azt mondja vigyem vissza. De használtan vettem -igaz még 6 hónap gari is van rajta. Ők teljesen ujat vettek meg újab típust.
Nagyon mérges vagyok.
A gyerek fejével gondolkodj, és nyeld le a békát. Újat kap, újabbat, tovább lesz jó, nem neked kell fizetni, ő örülni fog.
Neked legalább a volt anyósod ad neki valamit!
Az enyém a válás óta (10 éve) nem is érdeklődött a gyerek után, mondjuk az apja se.
Ne akadj fenn ilyenen, ezek tipikus családi balhék, ne add meg neki ezt az örömet, hogy kiakadsz rajta. Eladod amit vettél aztán kész. Vagy tartsd meg. :)
Beszélj anyósal, meg a pároddal, hogy direkt megmondtad, h mit vettél és csak azért is így vesz.
De, Szerintem te is odaadhatnád a gyerekednek, bár nem tudom, hogy milyen természete van a gyerekednek. Lehet, hogy ha odaadod te is neki, akkor a mamáét nem fogadja el.
De ha anyós hajthatatlan, akkor végső esetben vissza adod a telót, esetleg ti használjátok.
Bár azért tényleg próbáld mamának megmondani, hogy ez azért nem így van.
Több mint 1 éve spóroltam rá.
Anýóa évi 2x vesz vmit. Az apja havi 15.000ft-t pedig csak papiron minimál béres.
Olyan rosszul esik. Tudtam h szeretne nagyon iphone-t és annyira igyekeztem megkapja
Esetleg vehetnél hozzá kiegészítőt, ha sikerül eladni az iphonet.
Mondjuk tokot, olyan tarto cuccost a hátuljára, üvegfóliát, fülest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!