Hagyjam hogy oda adja a gyereknek az ajándékot?
Egyedül nevelem a gyereket. A volt anyosom kérdezte múlt 7végén mit szererne karácsonyra meg én mit veszek neki.
Mondtam hogy tőlem iphone-t kap-már tavaly is szeretett volna most sikerült rá össze spórolni. De szeretne vmi kodot a játékhoz amivel játszik meg persze ruháknak is örülne. Új rollernek is.
Erre az elöbb hív h du jönnek oda adják a gyereknek az iphone-t. Mondom mi van? Már én is megvettem neki. Azt mondja vigyem vissza. De használtan vettem -igaz még 6 hónap gari is van rajta. Ők teljesen ujat vettek meg újab típust.
Nagyon mérges vagyok.
Utolso, ez remek otlet, ja nem. Minek ket telefon egy gyereknek? Annak az osszegnek jobb helye is van a csaladban, ahogy kivettem, igy kisse luxus lenne.
Vigyazzon szepen arra, amit kapott, ha osszetori es elhagyta, igy jart, ezt tudatositani kell benne. 11 eves korom ota van telefonom, egyet sem hagytam el es tortem ossze az eltelt 13 ev alatt, lehet ezt igyis csinalni am.
Gondolom az újnak a blokkját gariját is oda fogják adni, ja elromlik stb.
Add el az újat, én simán megcsinálnám..
Vagy a használtat add el, biztos hogy lesz rá vevő
Itt nem arról lenne szó, hogy mi, hogy adjon el. Hanem, hogy mit enged meg magának az anyós!
Ezért írtam, hogy jöjjön, nem engedném be.
Én elmondanám a gyereknek, hogy figyelje, ez volt, nagyanyád megkérdezte, mit kapsz, egy éve spóroltam rá, itt van. De használt. Ez új, amiti a nagyitól kaptál.
Én azt mondanám, hogy figyelj, az egyiket eladjuk, a pénzből pedig neked veszünk ezt-azt. Ez lehet nyugodtan az ő döntése, ha az újat akarja, akkor keveesebb marad másra, ha a haználtat, akkor több pénze marad.
Szerintem is undorító húzás volt, de ebből a döntésből már nem hagynék ki egy kamaszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!