Anyósom "kamufőz". :D elmondanátok, hogy rájöttetek?
Kabaré. :D
Anyós rendszeresen hoz nekünk ételeket, egy héten 2-3 alkalommal többféle kis adag főtt ételt ételhordóban. Mindig meséli, hogy hajnal óta főz, vásárol, hogy a mama főztjét ehessük, legyünk irtó hálásak ezért.
Pár hete ebédet akartam rendelni. Megnéztem az ételszállító oldalakat, az egyiken megtaláltam anyós specialitását. Először azt hittem innen vesz ötletet, de jobban negnézve megtaláltam az előző napi ebédjét. Elkezdtem figyelni és hogyhogy nem, hát anyós mindig olyan ételt hozott, amit aznapra lehet rendelni, még a nevét is mondta. :D
Na most azért ugye hálás vagyok, hogy megveszi ezeket drága pénzen (miközben egy krumplifőzelék tizedéből kijönne), de basszus. :D
Tulajdonképpen nincs szükségünk a kiszámíthatatlanul hozott féladagokra, ha már rendelt ételt eszünk választhatnánk mi is, nem mindig ugyanazt a pár fajtát. Inkább sütne palacsintát vagy amit tényleg tud és finom.
Nem demens meg ilyenek, gondolom szereti magát szupermamának beállítani. Hagyjam meg a hitében? A férjem se tudja.
"Inkább sütne palacsintát "
Ha neked pont egy szaros palacsinta a legnagyobb vágyad, akkor igen csak gyenge lehet a főzőtudományod.
(Amennyiben egyáltalán tudsz főzni.)
Nem véletlenül hoz magával kaját, ha egy jót akar enni nálatok.
"ő még a karantén alatt is...csomagot tett az ajtó elé."
Tényleg micsoda anyósok vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!