Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom "kamufőz". :D elmondan...

Anyósom "kamufőz". :D elmondanátok, hogy rájöttetek?

Figyelt kérdés

Kabaré. :D

Anyós rendszeresen hoz nekünk ételeket, egy héten 2-3 alkalommal többféle kis adag főtt ételt ételhordóban. Mindig meséli, hogy hajnal óta főz, vásárol, hogy a mama főztjét ehessük, legyünk irtó hálásak ezért.

Pár hete ebédet akartam rendelni. Megnéztem az ételszállító oldalakat, az egyiken megtaláltam anyós specialitását. Először azt hittem innen vesz ötletet, de jobban negnézve megtaláltam az előző napi ebédjét. Elkezdtem figyelni és hogyhogy nem, hát anyós mindig olyan ételt hozott, amit aznapra lehet rendelni, még a nevét is mondta. :D

Na most azért ugye hálás vagyok, hogy megveszi ezeket drága pénzen (miközben egy krumplifőzelék tizedéből kijönne), de basszus. :D

Tulajdonképpen nincs szükségünk a kiszámíthatatlanul hozott féladagokra, ha már rendelt ételt eszünk választhatnánk mi is, nem mindig ugyanazt a pár fajtát. Inkább sütne palacsintát vagy amit tényleg tud és finom.

Nem demens meg ilyenek, gondolom szereti magát szupermamának beállítani. Hagyjam meg a hitében? A férjem se tudja.

2020. nov. 4. 12:39
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
22%
De, teljesen értem, ellenben mennyibe kerül a kérdezőnek annyit kinyögni, hogy “Köszönjük szépen, Mama, de ne fáradjon. Nem akarunk plusz terhet róni a nyakára!” - még ha tudja is az igazságot. Ahelyett, hogy azon dörzsöli a markát, hogy milyen jól megalázza majd egy kínos szituációban. Hát humánus, mondhatom... Ez mivel lenne különb, mint amit az anyós előad?
2020. nov. 4. 19:55
 42/65 anonim ***** válasza:
71%
Vannak akik a szép szóból nem értenek hiába mondják nekik. Megalázásról szo sem volt. Ha meg en tudom hogy hazudok nem az aláz meg aki lebuktat hanem en magam.
2020. nov. 4. 20:01
 43/65 anonim ***** válasza:
20%
De most miért ennyire zavaró az, hogy az anyós szeretné egy picit fontosnak érezni magát? Valószínűleg egy átlag magányos, idős ember, aki ezzel próbálja kompenzálni, hogy már nincsen valódi szüksége rá senkinek. Muszáj lenne ezért a földbe döngölni és totál megalázni? Komolyan nem bírna ki ennyit a büszkeséged, vagy legalább mondanád meg neki, hogy “ne fáradjon”?
2020. nov. 4. 20:12
 44/65 anonim ***** válasza:
35%
Földbe döngölni..komolyan nem ertem ezeket honnan szeditek
2020. nov. 4. 20:16
 45/65 anonim ***** válasza:
25%
Egy ilyen kérdésnél az intelligencia indikátora, hogy belemegyünk a játékba, vagy elegánsan felülemelkedünk rajta. Itt sokan elbuktak ezen a teszten.
2020. nov. 4. 20:18
 46/65 anonim ***** válasza:
90%
Tok normálisan írt a kérdező, elmondták neki szépen hogy nem kell..nem érti .Nem értem miért kell ahhoz asszisztálni hogy ha hülyének akar nézni valaki..
2020. nov. 4. 20:20
 47/65 anonim ***** válasza:
77%
45# igen de ismerem az ilyen embereket.nem ez lesz az első es utolso füllentés, túlzás , hazugság es martírkodas. De ne legyen igazam
2020. nov. 4. 20:22
 48/65 anonim ***** válasza:
40%
38# jelenleg csak ennyi infónk van ebből kell kiindulni
2020. nov. 4. 20:23
 49/65 anonim ***** válasza:
9%

"Inkább sütne palacsintát "

Ha neked pont egy szaros palacsinta a legnagyobb vágyad, akkor igen csak gyenge lehet a főzőtudományod.

(Amennyiben egyáltalán tudsz főzni.)

Nem véletlenül hoz magával kaját, ha egy jót akar enni nálatok.

2020. nov. 4. 20:54
 50/65 anonim ***** válasza:
23%

"ő még a karantén alatt is...csomagot tett az ajtó elé."

Tényleg micsoda anyósok vannak...

2020. nov. 4. 20:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!