Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom "kamufőz". :D elmondan...

Anyósom "kamufőz". :D elmondanátok, hogy rájöttetek?

Figyelt kérdés

Kabaré. :D

Anyós rendszeresen hoz nekünk ételeket, egy héten 2-3 alkalommal többféle kis adag főtt ételt ételhordóban. Mindig meséli, hogy hajnal óta főz, vásárol, hogy a mama főztjét ehessük, legyünk irtó hálásak ezért.

Pár hete ebédet akartam rendelni. Megnéztem az ételszállító oldalakat, az egyiken megtaláltam anyós specialitását. Először azt hittem innen vesz ötletet, de jobban negnézve megtaláltam az előző napi ebédjét. Elkezdtem figyelni és hogyhogy nem, hát anyós mindig olyan ételt hozott, amit aznapra lehet rendelni, még a nevét is mondta. :D

Na most azért ugye hálás vagyok, hogy megveszi ezeket drága pénzen (miközben egy krumplifőzelék tizedéből kijönne), de basszus. :D

Tulajdonképpen nincs szükségünk a kiszámíthatatlanul hozott féladagokra, ha már rendelt ételt eszünk választhatnánk mi is, nem mindig ugyanazt a pár fajtát. Inkább sütne palacsintát vagy amit tényleg tud és finom.

Nem demens meg ilyenek, gondolom szereti magát szupermamának beállítani. Hagyjam meg a hitében? A férjem se tudja.

2020. nov. 4. 12:39
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
80%

Én nem ezt mondanám meg, de azt igen, hogy felnőttek vagyunk, nincs szükségünk ellátásra, mi is meg tudjuk oldani.

Belefontoskodik csak az életetekbe, manipulál benneteket. Jobb idejében leállítani.

2020. nov. 4. 13:11
 12/65 anonim ***** válasza:
88%

Ezeket a kis zóna meg féladag izéket hozza, mi? Éhenhalni sok, jóllakni kevés :)

A férjemmek biztosan elmondanám, miért maradjon ki a mókából?

Illetve ha meg tudod jó eséllyel tippelni hogy mit fog hozni a menüről, akkor rendelj rendes adagot egy-két hétig, és ha hozza, akkor szedd elő a saját rendes méretű dobozt, legyen meglepetés.

2020. nov. 4. 13:14
 13/65 anonim ***** válasza:
65%
Hagyd rá :D
2020. nov. 4. 13:21
 14/65 anonim ***** válasza:
4%
Más szemében a szálkát is, mi? Hihetetlen vagy...
2020. nov. 4. 13:30
 15/65 anonim ***** válasza:
57%

Anyósom is pont ekkora fontoskodó idióta, mint ez.

Én mindenképp a tudtára adnám a férjemnek és az öregasszonynak is, hogy semmi szükség többnek látszani, mint amire képesek vagyunk.

Taszító, amikor hülyének néznek, neked nem?

2020. nov. 4. 13:49
 16/65 anonim ***** válasza:
83%

Fú, bírnak alakítani :D Anyósomnál meg az a szokás, hogy a testvérével, anyukájávál jó nagy adagokat főznek és cserélgetik a kajákat,aztán azt küldi tovább. Volt amikor kiderült, hogy 5 napos nyers tojásos kaját küldött nekünk... Na azóta a fele kaja a kukában landol. Volt olyan, hogy vendégségbe mentünk más rokonhoz, és megkínáltak minket, aztán kiderült, hogy amit mi küldtünk neki azt is tovább adta, azzal kínálgatott a rokon, mert az meg azt hitte anyósom csinálta.. na azóta nem küldünk semmit neki.

Szerintem ha friss a kaja és szeretitek akkor hagyd annyiban, így legalább fontosnak érzi magát, lehet tényleg nem bírna ő maga főzni.

2020. nov. 4. 13:55
 17/65 anonim ***** válasza:
79%

Először én is megmosolyogtam :)

De aztán eszembe jutott, hogy vajon miért csinálja?

Következő gondolatom viszont az, hogy ennyire hülyének néz? Tulajdonképpen becsap! Üzemi kosztot ad elő saját főztjének, előadja a hattyú halálát, tisztán manipuláció! Vigyázz vele, lehet teszt, hogy beveszed-e, ha igen, ezután jön az igazi átverés.

2020. nov. 4. 13:56
 18/65 anonim ***** válasza:
83%
Én tuti megmutatnám neki a holnapi menüt, hogy én ezt kérem, ezzel a desszerttel mondjuk. Megnézném a döbbent pofáját.
2020. nov. 4. 13:59
 19/65 anonim ***** válasza:
75%
Én hagynám a helyedben, nem ér ennyit a sztori. Csak magát égeti az üzemi koszt minőségével, amit sajátjaként ad elő. Legalábbis, ha annyi esze van, hogy az iskolai véreres rántott húsos - ragtapaszos krumplifőzeléket és társait adja elő a saját főztjének.
2020. nov. 4. 14:01
 20/65 anonim ***** válasza:
76%
nézd meg a menüt, mik lesznek a napokban és sorold neki, hogy hu de ennek egy kis pörköltet vagy egy finom babfőzeléket.( amik ugye a napokban lesznek) ebből le fog esni neki, hogy tudod, de mégse égeted be mindenki előtt.
2020. nov. 4. 14:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!