Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom "kamufőz". :D elmondan...

Anyósom "kamufőz". :D elmondanátok, hogy rájöttetek?

Figyelt kérdés

Kabaré. :D

Anyós rendszeresen hoz nekünk ételeket, egy héten 2-3 alkalommal többféle kis adag főtt ételt ételhordóban. Mindig meséli, hogy hajnal óta főz, vásárol, hogy a mama főztjét ehessük, legyünk irtó hálásak ezért.

Pár hete ebédet akartam rendelni. Megnéztem az ételszállító oldalakat, az egyiken megtaláltam anyós specialitását. Először azt hittem innen vesz ötletet, de jobban negnézve megtaláltam az előző napi ebédjét. Elkezdtem figyelni és hogyhogy nem, hát anyós mindig olyan ételt hozott, amit aznapra lehet rendelni, még a nevét is mondta. :D

Na most azért ugye hálás vagyok, hogy megveszi ezeket drága pénzen (miközben egy krumplifőzelék tizedéből kijönne), de basszus. :D

Tulajdonképpen nincs szükségünk a kiszámíthatatlanul hozott féladagokra, ha már rendelt ételt eszünk választhatnánk mi is, nem mindig ugyanazt a pár fajtát. Inkább sütne palacsintát vagy amit tényleg tud és finom.

Nem demens meg ilyenek, gondolom szereti magát szupermamának beállítani. Hagyjam meg a hitében? A férjem se tudja.

2020. nov. 4. 12:39
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim ***** válasza:
48%
Sokan dolgoznak az ilyen tömegkajával, nem kicsi az esély a koronavírusra ilyen esetben. Ha ez kiderülne, én többé nem fogadnám el tőle a tömegételt járványidőben. Az ilyen hazudozósak amúgy ha lebuktatják őket, átkozódva tagadnak akkor is, ha megmutatod neki az étlapot, és te leszel a rohadék.
2020. nov. 4. 16:28
 32/65 anonim ***** válasza:
74%
Na időszerű volt hogy valaki idekeverje a koronavírust...
2020. nov. 4. 17:01
 33/65 anonim ***** válasza:
89%
Ez baromi jó 😀😀
2020. nov. 4. 17:03
 34/65 anonim ***** válasza:
69%

Én nem mondanám el sem a férjemnek, sem anyósomnak.

Igazából az a kérdés, hogy ez a konfliktus kinek lenne jó?

Én mit nyernék ezzel? Es azzal mit nyernék, hogyha a férjem előtt leleplezném az édesanyját? Én hagynám a fenébe az egészet.

Mert az nyilvánvaló, hogy anyósom jóindulatát elveszteném. Így is segíteni akar, lehet, hogy máskor szükségem lesz a jóindulatára és a segítségére.

2020. nov. 4. 17:04
 35/65 anonim ***** válasza:
9%
Muszáj lenne kavarni a sz*rt? Ennyire nem bírsz megülni a fenekeden, komolyan?
2020. nov. 4. 17:46
 36/65 anonim ***** válasza:
89%
Ha fél adagot visz, én azért tartanék attól, hogy a saját megcsócsált maradékát passzolja le. Nem biztos, hogy ennék belőle.
2020. nov. 4. 18:04
 37/65 anonim ***** válasza:
79%
Egyesek nem értik..itt anyós hazudik arról hogy ő főz azert hogy hálálkodjanak neki..
2020. nov. 4. 19:44
 38/65 anonim ***** válasza:
68%
Hogy a jó fa*omba lehet ekkora rosszindulatot kinézni egy arctalan névtelen személyből akit még csak nem is ismertek és a kérdező is valószínüleg* nem a megfelelő konteksztusba helyezte az anyóst. A jó indulatot hogy nem nézi ki senki se? Ki és honnan tudja nulla info alapján eldönteni egy abszolút ismeretlen emberről, hogy egy igazi szemétláda? Minden kommenten meglátszik, hogy ki miért jár fel ide és hogy pont olyan hülye mint amilyennek látszik lmao mint a fa*om anyire.
2020. nov. 4. 19:52
 39/65 A kérdező kommentje:

Elsősorban azért írtam ki,

mert mulatságosnak találom, hogy ez így egyáltalán megszületett a fejében, hogy majd jól átver minket. :D

Sokszor kértük már ne fáradjon, ne hozzon, de ő még a karantén alatt is írta az üzit, hogy csomagot tett az ajtó elé.

Egyébként viszonylag jó a kapcsolatunk, persze jobban tud gyereket nevelni, takarítani, az orvosnál is okosabb, de eljátszik a gyerekekkel, ők is szeretik, tehát attól se kell tartania, hogy nem engedném be ha nem hozna enni, vagy nem tudom mit hisz.

Más dolgokban lebukott már, azok külön történetek. :D

Szerintem nem szembesítem vele, esetleg a férjemnek mondom, hogy fogadjunk, hogy holnap finomfőzeléket kapunk fasírttal.

2020. nov. 4. 19:52
 40/65 anonim ***** válasza:
46%

TE nem érted!

Az anyósnak a "hálálkodás" nem azért járna, mert Ő FŐZ, hanem mert szeretettel visz valamit!... de nem is hiszem, hogy "hálát" vár ezért, csak jó érzés neki, hogy adhat, a maga szerény lehetőségein belül.

Lehet, sőt biztos, hogy nem egy konyhatündér, ezért is füllent.

Egy jól főző ember be sem vállalná a közkaját sajátjaként.

2020. nov. 4. 19:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!