Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Név választásnál mit tegyünk?

Név választásnál mit tegyünk?

Figyelt kérdés

Kisbabát várok, kislány lesz már a neve is megvan.

Párom vezetékneve Kéri és úgy döntöttünk,hogy a Zoé illik a vezetéknévhez,nem valami tucattömeg amcsi név, normális,és szép

A családban szinte mindenki ellenzi pl anyám húgom sógor anyós apos még pár barátnőm is szóvá tették,hogy mást képzelnének el azt mondják,hogy fura és olyan mintha valami állatkerti állat neve lenne

Most ennyire mellé fogtunk ezzel a névvel meg kell mondjam az őszintét kezdek bizonytalan lenni

2020. szept. 28. 22:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/85 anonim ***** válasza:
35%
Kéri Petra Zoé :) Én is erre szavazok.
2020. szept. 29. 08:37
 52/85 anonim ***** válasza:
75%

2017 óta benne van a top 3-ban a Zoé név.

Az elmúlt 3 évben több, mint 3000 újszülött kislány kapta meg ezt a nevet.

Ha nem tömegnevet keresel, itt tudsz keresgélni:

[link]

Én is hosszabb nevet adnék a vezetéknév mellé, ami azonnal beugrik, igaz nekem nagyon tetszik, ha ugyanaz a kezdőbetű:

Kéri Kamilla

Kéri Karolina

De ha egészen különleges, ritka nevet akarsz, most a ismerősi körömben született lányikrek nevei:

Kéri Villő

Kéri Zsolna

Szerint gyönyörű, és egyedi.

2020. szept. 29. 08:41
 53/85 anonim ***** válasza:
67%

Igen a Kamilla tényleg jó :) Kicsit lágyítja a vezetéknevet. Aranyos név .

Kéri Petra ez nagyon keményen hangzik így egyben kimondva. Kéri Vanda ez meg olyan jellegtelen.

Kéri Zoé legrosszabb :( Nincs más ötlet??

2020. szept. 29. 08:47
 54/85 anonim ***** válasza:
46%
Teljesen jó. Én egyetlen egy Zoét sem ismerek, hiába gyakori a statisztikák szerint. A rövid vezetéknév rövid keresztnév is tetszik. Egyszerű, elegáns. Nem kell túlbonyolítani. A nagyik meg majd megszokják. Nekik gondolom, azért fura, mert nem egy Anna vagy Zsófia. De egy idő után ők is megszokják, meg nem a név fogja érdekelni őket, hanem a cuki unoka.
2020. szept. 29. 08:54
 55/85 anonim ***** válasza:
76%
Ez a Zoé nagyon unalmas! Nagyon sok Zoé van!!
2020. szept. 29. 08:54
 56/85 anonim ***** válasza:
16%
Kéri Kendra
2020. szept. 29. 08:59
 57/85 anonim ***** válasza:
32%

Szerintem szép név a Zoé, de ezzel a vezetéknévvel valóban nem hangzik annyira jól. Viszont nem is a Dzsesszika féle vállalhatatlan kategória, szóval ha nektek ez tetszik, akkor hajrá! Az meg, hogy ki mit képzelt el névnek, ne érdekeljen, olyan úgysem lesz, ami mindenkinek tetszik.

Szerintem sem tucatnév a Zoé.

2020. szept. 29. 09:09
 58/85 anonim ***** válasza:
89%
Ez a ti kettőtök döntése, a családnak semmi köze hozzá.
2020. szept. 29. 09:11
 59/85 anonim ***** válasza:
83%
Válasszátok azt, ami nektek tetszik, a Ti gyereketek lesz, nem a rokonoké
2020. szept. 29. 09:13
 60/85 Morzsi007 ***** válasza:
100%
Miért más véleményét kéritek ki? Ti gyereketek, ha nektek ez megfelel, akkor ezt adjátok. A mi lányunk neve se tetszett mindenkinek, pont nem érdekelt, mit gondolnak mások. Mára már mindenkinek természetes.
2020. szept. 29. 09:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!