Szülők, ti mivel tesztelgetitek a gyereketek választottját? Milyen módszerekkel nézitek meg, hogy a gyereketek párja milyen is?
Az egy dolog, hogy a gyereketeknek kell megfelelnie és boldoggá tennie. Viszont hallottam olyanokat, nem is egyet, hogy a kedves szülők olyan keresztkérdéseket tettek fel vagy olyan kisebb kéréseik, utasításaik voltak, amikkel le tudták "tesztelni", hogy mennyire megbízható a leendő (?) családtag és mennyire is való egymásnak a fiatalok.
Nekem eddig semmi nem volt, bár én csupán egyszer találkoztam a barátnőm szüleivel és nagyon segítőkészek voltak amellett, hogy ők akarták, hogy menjek már, mert a legidősebb gyerekük a barátnőm (18/L) és elég sokat mesélt rólam nekik, illetve azt is látták, hogy miket kapott tőlem többek közt a szülinapjára, karácsonyra és mikulásra. 20/F
Nem tesztelgetek.Elfogadom fiam választotjat.
Bízom abban hogy számára a megfelelő partnert társat választja ki.
A fiatalság mrg úgyis a megtapasztalásról megismerésről kell szóljon.
És magának választ társat nem nekem.
Egy anya.
És mi következik a "tesztből"? Semmi
De szerintem egy embert meg kell ismerni és utána lehet eldönteni,hogy szimpatikus vagy sem.
Egyébként egy párkapcsolatban a szülők csak mellékszereplők.
Szerintem nincs az ilyeneknek értelme... az ember annyit tehet, hogy elmondja a gyerekének a véleményét és ennyi. A de igazából én annak sem vagyok a hívd
Nem volt semmi tesztelés, amikor a párom először jött el hozzánk, annak ellenére, hogy távkapcsolat lett belőle, szóval nem a szomszédból jött. Először együtt ebédeltünk, az izgatott csendből tök laza és könnyedd beszélgetés lett, a párom és a szüleim között is. 3,5 éve vagyunk együtt, azóta egyre jobb. Anyuék úgy "tesztelik" őt (ha már ennél a szónál akarunk maradni), hogy sokat beszélgetnek vele és persze látják rajtam, hogy boldog vagyok. Szerintem ennél nem kell több egy szülőnek.
L/20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!