Szülők, ti mivel tesztelgetitek a gyereketek választottját? Milyen módszerekkel nézitek meg, hogy a gyereketek párja milyen is?
Az egy dolog, hogy a gyereketeknek kell megfelelnie és boldoggá tennie. Viszont hallottam olyanokat, nem is egyet, hogy a kedves szülők olyan keresztkérdéseket tettek fel vagy olyan kisebb kéréseik, utasításaik voltak, amikkel le tudták "tesztelni", hogy mennyire megbízható a leendő (?) családtag és mennyire is való egymásnak a fiatalok.
Nekem eddig semmi nem volt, bár én csupán egyszer találkoztam a barátnőm szüleivel és nagyon segítőkészek voltak amellett, hogy ők akarták, hogy menjek már, mert a legidősebb gyerekük a barátnőm (18/L) és elég sokat mesélt rólam nekik, illetve azt is látták, hogy miket kapott tőlem többek közt a szülinapjára, karácsonyra és mikulásra. 20/F
10.! :D
Nem írtad oda, hogy irónia, mert nevetőjel nélkül sokan komolyan veszik ááám! Tapasztalat.
Kérdésre: sehogy nem tesztelek. Eddig a lányom még mindig rájött saját magától, ha rosszul választott.
Én rossz véleménnyel vagyok azokról az emberekről, akik szeretik az erőszakos filmeket.
Egyik ismerősöm nemrég mutatott egy DVD-t, hogy micsoda jó film, ezt nézd meg, stb. Hát, a borítóján egy férfi volt fegyverrel a kezében...
Na, ha ilyesmit ajánlgatna nekem a lányom barátja, nem tenne rám jó benyomást.
Kimondottan utálom a lövöldözős, gyilkolászós filmeket, amiben robbantgatás ilyesmi van, ha tesztelni akarnám, biztos rákérdeznék milyen filmeket szeret. És meglenne róla a véleményem, ha ezt a műfajt kedvelné.
Eszembe sem jutna tesztelgetni. Persze ha rossz híre lenne a választottjának, szólnék neki, de a d oo döntést, hogy vele marad e , rá bíznám.
Úgy gondolom a kérdésed alapján, hogy te nagyon meg szeretnél felelni a leendő anyósnak. De hodd el nem kell attól félned, hogy épp mikor figyelnek téged. Te a lanyukat tedd boldoggá, és ez épp elég lesz nekik.
Ez akkora hülyeség :'D Én is elfogadnék egy pohár bort 15 évesen(szeretem is), megnéznék horrorfilmet(Chucky <333), sőt, cigibe is beleszívnék, oszt ha nem fogadnál el akkor mi lenne? A gyereket szerintem nem érdekelné.
Felőlem a gyerekem barátja/barátnője nézhet gyereköldöklős horrorfilmet is, ihat erős alkoholt, szívhat füves cigit lesz*rnám. Ha normálisan viselkedik a gyerekemmel akkor ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!