Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Név választásnál mit tegyünk?

Név választásnál mit tegyünk?

Figyelt kérdés

Kisbabát várok, kislány lesz már a neve is megvan.

Párom vezetékneve Kéri és úgy döntöttünk,hogy a Zoé illik a vezetéknévhez,nem valami tucattömeg amcsi név, normális,és szép

A családban szinte mindenki ellenzi pl anyám húgom sógor anyós apos még pár barátnőm is szóvá tették,hogy mást képzelnének el azt mondják,hogy fura és olyan mintha valami állatkerti állat neve lenne

Most ennyire mellé fogtunk ezzel a névvel meg kell mondjam az őszintét kezdek bizonytalan lenni

2020. szept. 28. 22:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/85 anonim ***** válasza:
77%

A Zoé nem lenne annyira rossz név önmagában, de szerintem a magyar családnevekkel együtt már iszonyat hülyén hangzik. Rengeteg ismerősöm adta ezt a nevet a gyerekének, van Kovács Zoé, Müller Zoé, Stróbl Zoé, szerintem mind förtelmes.

Mondjuk nekem a Zoé sem a szívem csücske, olyan erőltetett állatkertes név.

2020. szept. 28. 22:27
 22/85 anonim ***** válasza:
67%

Keri Petra Zoe.

Ez igy szerintem tok OK.😉😊🕊️

2020. szept. 28. 22:29
 23/85 A kérdező kommentje:

#18 hát igen tudom,hogy a párom vezetéknevével sokat fognak viccelődni,de sajnos az enyém se jobb hogy azt adjuk

Az én vezeteknevemből Bugi vagy bugyi szavakkal csúfoltak

2020. szept. 28. 22:29
 24/85 anonim ***** válasza:
79%
Nekem a két é betű miatt kicsit nyögvenyelős a teljes név, amúgy a Zoé tetszik.
2020. szept. 28. 22:35
 25/85 anonim ***** válasza:
85%
Attól, h. nektek nincs Zoé nevű ismerősötök, a gyereketeknek lehet lesz egy pár majd. Ugyanezvan pl.a Noel névvel. Egy Noelt sem ismerek a korombeliek közül, de a gyerekemnek szerintem lesz min.kettő majd az oviban olyan népszerű név lett.
2020. szept. 28. 22:37
 26/85 anonim ***** válasza:
54%

Szép név, bár tucat ez is. Szerintem ez még a normális kategória a Lilien, Hannah, Mira, Bíborka meg Bojána nevekkel ellentétben 😁😁😁 Lassan Dunát lehet rekeszteni ezekkel...

Nekem annyi a tanácsom, hogyha rövid a családnév, akkor érdemes hosszabb keresztnevet választani. :)

2020. szept. 28. 22:38
 27/85 anonim ***** válasza:
37%
Petra a legjobb
2020. szept. 28. 22:42
 28/85 anonim ***** válasza:
58%

Szép név, bár tényleg tucat, rengeteg gyereknek ez a neve.

A Kéri Petra Zoé nagyon jól hangzik.

2020. szept. 28. 22:42
 29/85 anonim ***** válasza:
81%
Á, nem tucat, minden második kislányt így hívják manapság, a többit meg Hannának...
2020. szept. 28. 22:43
 30/85 anonim ***** válasza:
86%
A Zoé nem tucatnév? De! Nézd mar meg a statisztikát..
2020. szept. 28. 22:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!