Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Név választásnál mit tegyünk?

Név választásnál mit tegyünk?

Figyelt kérdés

Kisbabát várok, kislány lesz már a neve is megvan.

Párom vezetékneve Kéri és úgy döntöttünk,hogy a Zoé illik a vezetéknévhez,nem valami tucattömeg amcsi név, normális,és szép

A családban szinte mindenki ellenzi pl anyám húgom sógor anyós apos még pár barátnőm is szóvá tették,hogy mást képzelnének el azt mondják,hogy fura és olyan mintha valami állatkerti állat neve lenne

Most ennyire mellé fogtunk ezzel a névvel meg kell mondjam az őszintét kezdek bizonytalan lenni

2020. szept. 28. 22:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/85 anonim ***** válasza:
85%

A Zoé gyönyörű név, nekem is nagyon tetszik, de kb minden második kislánynak ez most a neve.

A fiúk Olivérek, Kevinek és Benettek,esetleg Marcell a divat még.

A lányok Zoé, Jázmin, Hanna, Lilien, Emili.

2020. szept. 28. 22:51
 32/85 anonim ***** válasza:
70%

A második keresztnév nem is olyan butaság pedig. Volt osztálytársam, aki Ágnes Zsófia volt, és az Ágnest sokan nem is tudták, mert annyira nem szerette, nem is használta.

De volt Fruzsinánk, aki kizárólag a Zsizsó becenévre hallgatott.

Én szeretném, ha lenne második keresztnevem, mert akkor legalább sejtetné, hogy a szüleimet érdekelte a dolog. A nővérem megkapta az anyai nagymama keresztnevét, én meg anyánkét. Jó lesz az úgy...

2020. szept. 28. 22:54
 33/85 Davina ***** válasza:
74%
36 éves vagyok, és Zoé a keresztnevem. Lehet, hogy más körökben mozgok,de életem során 2 Zoéval találkoztam eddig. Egyikkel 17 éves koromban, ő akkor volt pici baba,másik pedig egy tanárnő volt,kb 45 éves. Anyám is kapott hideget, meleget, mikor kiderült anno mi lett a nevem, de nem érdekelte:) szerintem téged se érdekeljen mások véleménye, azt válaszd, ami a szívedhez legközelebb áll:)
2020. szept. 28. 23:00
 34/85 anonim ***** válasza:
40%
Adjátok neki a Kifli nevet.
2020. szept. 28. 23:00
 35/85 anonim ***** válasza:
81%
Lányom gimnazista. Az osztályában 4 Zoé van. Fiam óvodéa. Kiscsoportos. 3 Zoé van a csoportban.
2020. szept. 28. 23:08
 36/85 anonim ***** válasza:
84%
Én lányom hatodikos, 4 Zoé van az osztályaban.
2020. szept. 28. 23:14
 37/85 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem nagyon jól hangzik a Kéri Petra Zoé:-)
2020. szept. 28. 23:30
 38/85 anonim ***** válasza:
27%
A Petra még a Zoénál is tucatabb, nekem a három felsorolt közül egyértelműen a Vanda tetszik legjobban.
2020. szept. 28. 23:36
 39/85 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem szép név a Zoé, viszont pont, hogy nagyon "tucattömeg amcsi", szóval ha nem azt szeretnétek, nem értem miért pont erre esett a választás. :D

Egyébként a vezetéknévhez nagyon nem illik.

2020. szept. 29. 00:02
 40/85 anonim ***** válasza:
86%

"nem valami tucattömeg amcsi név"

És erre kiválasztottátok a legtucattömegamcsibb nevet. :D

2020. szept. 29. 00:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!