Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tegyek? Anyosom mindenbe...

Mit tegyek? Anyosom mindenbe beleszol!

Figyelt kérdés
A szomszédunkban lakik. Kb Minden 2. nap atjon valami uruggyel. A kertemben rendezkedik, megjegyzéseket tesz a frizuramra, sminkemre. Ha nem veszem fel neki a telefont azonnal atjon es nez be az ablakon. Mar kb minden nap le van huzva a redonyom. Egyszerűen nem hagy élni. Már a hangjatol kiraz a hideg. Minden hajszinem neki csunya, bezzeg az övé az maga a tökély. Tetovaltattam a szemöldököm 8hete,de neki persze az is csunya, mert csak a ciganyok tetovaltatnak szerinte. A ferjem ezt nem latja, szerinte az anyja csak jot akar,de engem mar az oruletbe kerget. Teleultetgeti a kertemet az engedelyem nelkul mialatt a munkaban vagyok mindenfele terulos novenyekkel. Athordja a 20 eves etkeszleteit ami már neki nem kell, hiaba mondom hogy nekunk van es nem kell. Magát sztarolja folyamat meg az ő családját higy mennyire elitek, de az en csaladom kicsit sem érdekli őt, de vegig se hagy mondani roluk semmit. 33N

2020. szept. 23. 09:02
1 2 3 4 5
 41/41 anonim válasza:
100%

Hagyd ott a csávót a francba.

Örökké probléma lesz az anyós. A párod nem fog melletted kiállni, egészen addig fog ez menni míg tönkre megy a kapcsolatotok, és majd szépen te húzod a rövidebbet. Te leszel az egésznek az elszenvedője, te fogsz belebetegedni.

Ha nekem lett volna annak idején merszem ezt meglépni, lehet pár hónapig szar lett volna, de legalább nem lennék depressziós meg pánikbeteg.

2020. szept. 27. 12:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!