Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tegyek? Anyosom mindenbe...

Mit tegyek? Anyosom mindenbe beleszol!

Figyelt kérdés
A szomszédunkban lakik. Kb Minden 2. nap atjon valami uruggyel. A kertemben rendezkedik, megjegyzéseket tesz a frizuramra, sminkemre. Ha nem veszem fel neki a telefont azonnal atjon es nez be az ablakon. Mar kb minden nap le van huzva a redonyom. Egyszerűen nem hagy élni. Már a hangjatol kiraz a hideg. Minden hajszinem neki csunya, bezzeg az övé az maga a tökély. Tetovaltattam a szemöldököm 8hete,de neki persze az is csunya, mert csak a ciganyok tetovaltatnak szerinte. A ferjem ezt nem latja, szerinte az anyja csak jot akar,de engem mar az oruletbe kerget. Teleultetgeti a kertemet az engedelyem nelkul mialatt a munkaban vagyok mindenfele terulos novenyekkel. Athordja a 20 eves etkeszleteit ami már neki nem kell, hiaba mondom hogy nekunk van es nem kell. Magát sztarolja folyamat meg az ő családját higy mennyire elitek, de az en csaladom kicsit sem érdekli őt, de vegig se hagy mondani roluk semmit. 33N

2020. szept. 23. 09:02
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
42%
minek van kulcsa? ha a kertben intézkedik, szépen feljelented. vackait dobd ki.
2020. szept. 23. 10:57
 22/41 anonim ***** válasza:
100%
jézus gyere le... Hát én nem a férjemnek siránkoztam mindenért, hanem elintéztem magam. Semmi zürt nem okozott ez kettönk között soha. Ö is látta milyen az anyja, és megbeszéltük , hogy minden szirszar üggyel( anyós kapcsán )kiméljem az idegeit, intézzem, ahogy jónak látom, van ezerszer fontosabb dolga is.
2020. szept. 23. 11:20
 23/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a hozzaszolast! Van kulcsa anyosnak a mi hazunkohoz, mert a ferjem masoltatott még 10 eve neki, h ha megyunk nyaralni vagy ide oda tudjon adni enni a kutyának, locsolni a novenyeket. De azt nem veszi eszre a ferjem, h akármikor jövünk haza, mennyi mindent valtoztat a hazunkban, a spajzt atrendezi, a kukankat atturta múltkor es szamonkert h miert dobtam ki az elszaradt muskatliaimat, mert h azokat meg lehetett vna teleltetnem stb. Mindenbe beleokoskodik. Mondtam neki h inkabb koltok 6000ftot evente muskatlira, de frisseket veszek, mert azok tetszenek. Kihordja a hazbol az olyan dolgaimat amiket bent hasznalok. Kívülről tudja h melyik szekrenyunkben mit tarolunk. Es ez a ferjem szerint teljesen rendben van...
2020. szept. 23. 11:24
 24/41 anonim ***** válasza:
93%

Hány éves a férjed?

Anyámasszony katonája volt, mielőtt hozzámentél?

Ez nem normális! Mármitn az, hogy ő normálisnak tekinti ezt az állapotot.

Kérdezd meg tőle, hogy tkp. ki is az ő házastársa.... :-DDDDD

2020. szept. 23. 11:26
 25/41 anonim ***** válasza:
100%

22

Te megbeszélted a férjeddel, hogy te beszélsz anyósoddal, de a kérdező férje az anyját védi. Így viszont csak veszekedés lenne a kérdező és a férje között. Ha megbeszélnék, hogy intézze ő az anyóst, akkor rendbe lenne. Viszont így csak ők is összekapnak majd.

2020. szept. 23. 11:33
 26/41 anonim ***** válasza:
90%
hát rajta, beszélje meg a férjével, hogy ő intézi az anyóst
2020. szept. 23. 11:36
 27/41 anonim ***** válasza:
93%
Ezt még olvasni is rossz volt. Sajnos nálunk is volt anyós probléma. 3 évig tűrtem, veszekedtünk majd összepakoltam és el jöttem otthonról és megmondtam a páromnak, hogy vegye el az anyját. 3 hónapig külön is voltunk majd ez idő alatt jött rá, hogy ki kellett volna mellettem állnia. Ma már a férjem de óriásit változott. Ha ott maradok az idegrendszerem sokáig nem bírta volna.
2020. szept. 23. 11:52
 28/41 anonim ***** válasza:
94%
Az anyósod egy kontrollmániás nyomulós idióta, a férjed meg egy tutyimutyi anyámasszony katonája. Egyikük is sok lenne, nemhogy kettőjükkel osszam meg azt a kevés időmet, ami jutott a földön. Miért is tűröd ezt ki tudja hány éve? Miért jó neked úgy élni, hogy felnőtt különélő nő létedre egy idegen ember kérje számon tőled, hogy mit dobsz ki vagy nem? Nyúlkáljon a cuccaid közt? Bejárjon a házadba? Áthozza a szemetét? Ezt egy kamasz se viseli már el. Én kidobnám a tutyimutyi pasimat ha nem áll ki mellettem és állítja le az anyját. Mehet vissza anyucihoz, úgyis már gyakorlatilag veletek, helyettetek él. Én ehhez biztos nem asszisztálnék tovább.
2020. szept. 23. 11:55
 29/41 anonim ***** válasza:
88%
28: 10PONT! :)
2020. szept. 23. 11:58
 30/41 anonim ***** válasza:
100%

az fix, hogy az első ilyen pakolásnál, én pakoltam volna, és szépen megmondtam volna férjemnek hogy én vagy anyuci.

amúgy ezért nem kell anyuka mellé költözni

2020. szept. 23. 12:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!