Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tegyek? Anyosom mindenbe...

Mit tegyek? Anyosom mindenbe beleszol!

Figyelt kérdés
A szomszédunkban lakik. Kb Minden 2. nap atjon valami uruggyel. A kertemben rendezkedik, megjegyzéseket tesz a frizuramra, sminkemre. Ha nem veszem fel neki a telefont azonnal atjon es nez be az ablakon. Mar kb minden nap le van huzva a redonyom. Egyszerűen nem hagy élni. Már a hangjatol kiraz a hideg. Minden hajszinem neki csunya, bezzeg az övé az maga a tökély. Tetovaltattam a szemöldököm 8hete,de neki persze az is csunya, mert csak a ciganyok tetovaltatnak szerinte. A ferjem ezt nem latja, szerinte az anyja csak jot akar,de engem mar az oruletbe kerget. Teleultetgeti a kertemet az engedelyem nelkul mialatt a munkaban vagyok mindenfele terulos novenyekkel. Athordja a 20 eves etkeszleteit ami már neki nem kell, hiaba mondom hogy nekunk van es nem kell. Magát sztarolja folyamat meg az ő családját higy mennyire elitek, de az en csaladom kicsit sem érdekli őt, de vegig se hagy mondani roluk semmit. 33N

2020. szept. 23. 09:02
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
43%

ma 09:25-ös:

Ezek szerint a kérdezö egy "kisgyerek", akinek nincs emmi joga vagy lehetösége megvédeni a magánterületét, az "ura" kell, hogy elintézzen mindent helyette??????

NE legyél már ilyen ostoba, ha a kérdezö saját maga nem lép fel határozottan az anyós ellen, akkor marad a jelenlegi helyzet.

Emellett a férjek nagy többsége - ahogy a kérdezöé is a kérdése alapján - nem áll ki a feleség mellett, mert az "anyja szent", ö mindent jól csinál, ezért általában a feleség még egy oldalról lesz stresszelve, mindenféle segítség nélkül.

2020. szept. 23. 09:39
 12/41 anonim ***** válasza:
95%

"A ferjem ezt nem latja, szerinte az anyja csak jot akar,de engem mar az oruletbe kerget"

Na ez a probléma. Amíg a férjed nem áll melléd, addig parttalan a harc. Te leszel a gonosz asszony, aki nem hagyja, hogy az anyósa segítsen neki és akinek semmi sem jó. Állítsd magad mellé a férjed, utána ketten állítsátok le a mamát, mert így valóban nem lehet élni. Ha a férjed nem segít ebben és nem ért meg, akkor bizony erősen elgondolkodnék, hogy van-e ennek értelme. Maradjon akkor anyuval és együtt kertészkedjenek. Amit ez a nő csinál az már kimeríti a magánlaksértés és zaklatás fogalmát.

2020. szept. 23. 09:43
 13/41 anonim ***** válasza:
100%
Köszönd meg szépen a ..bármit, amit hoz, csinálni akar,stb., -de NEM KELL. mondd meg ezt a szemébe nézve. és folytasd: visszaviszi, vagy kidobjam? Sajna nincs helyem tárolgatni.Visszaviszi, vagy kiszedem a növényt és kidobom, mert NEM SZERETEM EZT A FAJTÁT, mást terveztem ideültetni.Kritizál? Köszönöm a vélemény,bár nem kérdeztem. De ha már mondja, nekem sem tetszik anyuka melirozott haja és előnytelen frizurája.Ettől a melirtől mindig olyan csapzott, zsíros hatású a haja..meg ilyeneket. EGYETLEN sértést se hagyj szó nélkül. Ne emelt hangon, de érthetöen vágj vissza mindenre.
2020. szept. 23. 10:04
 14/41 anonim ***** válasza:
61%

12!

Finoman fogalmazok: idióta vagy.

Egy 45 éves nő

2020. szept. 23. 10:06
 15/41 anonim ***** válasza:
47%

Észérvek! Nálam ez működött. Nem hiszti, nem veszekedés, logikus magyarázat. A férjem jó pár dologra ráébredt a szüleivel kapcsolatba. Amikor pedig megszületett a lányunk, nagyon eltávolodott tőlük, mert nem akarta, hogy azt kapják amit anno ő. És ez fordítva is így volt. Nekem is felnyitotta pár dologgal kapcsolatba a szemem. De a hiszti a kiakadás, a másik ócsárolása nem vezet semmire. Ha kőkemény érvekkel állsz elé, akkor már max ő tud hisztizni, meg vonakodni, de akkor finoman megmondod neki, hogy be kell hogy lássa, hogy nem tud a felsorolt dolgokra mit mondani.

Pl:

“Édesanyád megint áthozott egy csomó étkészletet, pedig nekünk már van, nem fogjuk használni, így nekünk felesleges, viszont más meg szívesen használná, és kellene is neki. Kérlek beszélj vele, hogy ne hozza hozzánk, mivel nincs rá szükség, csak foglalja a helyet miközben más használhatná. Kérd meg hogy adja oda annak akinek szüksége van rá. Így nem megy kárba.”

2020. szept. 23. 10:11
 16/41 anonim ***** válasza:
100%
-16- itt az a baj, hogy ugyan észérvekkel, de megint a férjével intéztetia dolgot. sztem nagylány már , intézze el ő egyedül, menne ez neki. Meg sztem mindenkit a saját fegyverével tudsz legyözni /meggyözni.
2020. szept. 23. 10:16
 17/41 anonim ***** válasza:
40%
Azért írtam, hogy a férj, mivel anyós csak támadásnak venné, ha a menye állna elé. Akkor pedig mehet a férjhez panaszkodni, aki pedig megfogja védeni az anyját. Szerintem az első lépés az hogy a férj és a feleség egyetértsen. Addig nem fog megoldódni a helyzet.
2020. szept. 23. 10:19
 18/41 anonim ***** válasza:
70%

#15: csatlakozom a véleményedhez! :)

Egy 56 éves nő. :)

2020. szept. 23. 10:25
 19/41 anonim ***** válasza:
78%

17: ez NEM intéztetés.

A családi béke záloga, hogy mindenki csak a saját felmenőit szidhatja :-D, ill. a zűrös ügyeket a sajátjaival rendezi le.

2020. szept. 23. 10:26
 20/41 anonim ***** válasza:
84%
A férjednek kéne melletted kiállnia és szólni az anyjának. Anyóstól csak olyan távolságra hogy papucsban ne tudjon átjönni.
2020. szept. 23. 10:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!