Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tegyek? Anyosom mindenbe...

Mit tegyek? Anyosom mindenbe beleszol!

Figyelt kérdés
A szomszédunkban lakik. Kb Minden 2. nap atjon valami uruggyel. A kertemben rendezkedik, megjegyzéseket tesz a frizuramra, sminkemre. Ha nem veszem fel neki a telefont azonnal atjon es nez be az ablakon. Mar kb minden nap le van huzva a redonyom. Egyszerűen nem hagy élni. Már a hangjatol kiraz a hideg. Minden hajszinem neki csunya, bezzeg az övé az maga a tökély. Tetovaltattam a szemöldököm 8hete,de neki persze az is csunya, mert csak a ciganyok tetovaltatnak szerinte. A ferjem ezt nem latja, szerinte az anyja csak jot akar,de engem mar az oruletbe kerget. Teleultetgeti a kertemet az engedelyem nelkul mialatt a munkaban vagyok mindenfele terulos novenyekkel. Athordja a 20 eves etkeszleteit ami már neki nem kell, hiaba mondom hogy nekunk van es nem kell. Magát sztarolja folyamat meg az ő családját higy mennyire elitek, de az en csaladom kicsit sem érdekli őt, de vegig se hagy mondani roluk semmit. 33N

2020. szept. 23. 09:02
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
92%

Nekem is nyomulos volt, de vagy ket veszekedés utan megtanulta a rendszert...

Szerintem a parod is hibás, nem véletlen laktok az anyja mellett.

2020. szept. 23. 12:07
 32/41 anonim ***** válasza:
93%
első lépésben elérném, hogy ne legyen anyósnak kulcsa. ha ciki visszakérni, tedd tönkre a zárat és zárcserénél beszéld meg a pároddal, hogy nem mentek mostanában nyaralni, nem akarsz kulcsot adni anyosnak. Ha ellenkezik, szólj, hogy másoltasson egy tucatot, mert akkor te is adsz anyádéknak, tesódéknak, barátnődnek, stb.
2020. szept. 23. 12:12
 33/41 anonim ***** válasza:
92%

2+8 vagyok. Esélytelen, hogy ez megoldodik az alapjan amit legutobb írtál , mert a ferjed adja alá a lovat.

Te barmit is mondassz v teszel ures fulekre fog talalni.. A ferjed azt mondja a mama csak jot akar, anyosod meg vigyorog, hogy o nyert. Ez van.

Itt nem arrol van szo, hogy a kerdezo nagylány vagy kislány meg ilyesmi vagy hogy mennyire hatarozottan kezeli vagy muja es a férjen at uzenget. Esélytelen barmit is tenne, mert a ferjet nem zavarja mindez, o nem szol, sot inkább megjegyzi, hogy az anyja csak segit. A hiba itt kezdődik.

Gondolkodj el, hogy neked ez hosszutavon rendben van e.

2020. szept. 23. 12:12
 34/41 anonim ***** válasza:
88%
33 igazad van. bár egy próbát megér, mielőtt lelépne
2020. szept. 23. 12:20
 35/41 anonim ***** válasza:
87%
Az anyóst kapjuk, a férjet választjuk. Az, hogy az anyósod idióta egy kellemetlen dolog, de az, hogy a férjed nem érti mi bajod van és az ilyen szinten hibbant anyjában nem látja a hibát, az bizony probléma. Én a helyedben minél hamarabb új alapokra helyezném ezt a kapcsolatot, ha pedig a férjed ennyire függ az anyjától, akkor neki nem feleségre, hanem anyucira van még szüksége. Így te feleslegessé válsz a képletben és találhatsz egy normális felnőtt férfit, nem kell egy anyuci picikéjével szarakodnod tovább. A másik lehetőség, hogyha ilyen típus vagy, hogy nekiállsz hadakozni és versengeni az anyóssal. Viszont ez szerintem addig teljesen parttalan, amíg a férjed nem áll melléd.
2020. szept. 23. 12:20
 36/41 anonim ***** válasza:
Ez nálunk is volt, hogy véletlenül a szüleim kapukulcsa jó volt a kapunkhoz. És jöttek a saját kulcsukkal, be sem csöngettek előtte. Aztán nálunk is elromlott a zár.
2020. szept. 24. 05:19
 37/41 anonim ***** válasza:
100%
Nem jatszmazni kell, hogy elromlott a zár meg ilyesmi... Na en meg ezt tartom mujasagnak, gyerekesnek, ha ilyen praktikahoz kell folyamodni. Az mar reg rossz, ha a sajat fia nem mer szembeszallni es őszintén elmondani az anyjanak, hogy vannak hatarok. Miert nem mer szólni, kiallni a felesege mellett? De ez nem fog megtortenni, mert a ferj nem latja a fatol az erdot.
2020. szept. 24. 06:22
 38/41 anonim ***** válasza:
100%

Nem az a gond, hoyg nem MER, hanem hogy nem AKAR szólni a férj, neki így megfelel.

A kérdezö meg eldöntheti, hogy ez neki megfelel így, vagy lép.

2020. szept. 24. 08:17
 39/41 anonim válasza:
65%
Én a helyetekben elköltöznék minél hamarabb és lehetőleg jó messzire anyóstól. És valahogy elfelejteném megadni az új címünket. Ja és a telefonszámot is megváltoztatnám és azt sem adnám meg!
2020. szept. 24. 10:51
 40/41 anonim ***** válasza:
31%

Kedves Mama/Anyuka/Terike néni ahogy szólítod.

Mikor a külsödet kritizálja..

Köszönöm a véleményét, amit amúgy nem kérdeztem..

Csak is magamnak és a kedves fiának szeretnék tetszeni. Nekem így tetszik.

Kert.

Megfogod és kicsupálod.

Számonkér.

Kedves Anyuka/xy

Köszönöm a gazokat, de nem kértem. Ez a saját kertem, amibe eltudom dönteni egyedül is mit és hova szeretnék ültetni..

Mikor áthozza az ezer éves dolgait.

Kedves Anyuka/xy

Köszönöm, de nem vagyok szemétlerakó. Ha Önnek nem kell dobja ki vagy ajándékozza oda rászorulóknak.

Megfogod bezárod a kaput.

Van még kérdés?

Vagy egyszerübb itt picsogni bújkálni, mint kerek perec megmondani mi merre hány méter..?!

2020. szept. 25. 17:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!