Mit tegyek? Anyosom mindenbe beleszol!
Nekem is nyomulos volt, de vagy ket veszekedés utan megtanulta a rendszert...
Szerintem a parod is hibás, nem véletlen laktok az anyja mellett.
2+8 vagyok. Esélytelen, hogy ez megoldodik az alapjan amit legutobb írtál , mert a ferjed adja alá a lovat.
Te barmit is mondassz v teszel ures fulekre fog talalni.. A ferjed azt mondja a mama csak jot akar, anyosod meg vigyorog, hogy o nyert. Ez van.
Itt nem arrol van szo, hogy a kerdezo nagylány vagy kislány meg ilyesmi vagy hogy mennyire hatarozottan kezeli vagy muja es a férjen at uzenget. Esélytelen barmit is tenne, mert a ferjet nem zavarja mindez, o nem szol, sot inkább megjegyzi, hogy az anyja csak segit. A hiba itt kezdődik.
Gondolkodj el, hogy neked ez hosszutavon rendben van e.
Nem az a gond, hoyg nem MER, hanem hogy nem AKAR szólni a férj, neki így megfelel.
A kérdezö meg eldöntheti, hogy ez neki megfelel így, vagy lép.
Kedves Mama/Anyuka/Terike néni ahogy szólítod.
Mikor a külsödet kritizálja..
Köszönöm a véleményét, amit amúgy nem kérdeztem..
Csak is magamnak és a kedves fiának szeretnék tetszeni. Nekem így tetszik.
Kert.
Megfogod és kicsupálod.
Számonkér.
Kedves Anyuka/xy
Köszönöm a gazokat, de nem kértem. Ez a saját kertem, amibe eltudom dönteni egyedül is mit és hova szeretnék ültetni..
Mikor áthozza az ezer éves dolgait.
Kedves Anyuka/xy
Köszönöm, de nem vagyok szemétlerakó. Ha Önnek nem kell dobja ki vagy ajándékozza oda rászorulóknak.
Megfogod bezárod a kaput.
Van még kérdés?
Vagy egyszerübb itt picsogni bújkálni, mint kerek perec megmondani mi merre hány méter..?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!