Hogyan szereljem le anyóst, aki mindenáron azt akarja hogy a közelében vegyünk lakást?
Figyelt kérdés
#Anyós, ház, lakás
2020. szept. 15. 18:51
21/29 anonim válasza:
Már hogyne szólna bele, ha anyós adja a ház árának a felét...
Vagy az egészet...
Ha nem, akkor pedig felnőtt emberek módjára meg kell beszélni, mérlegelni minden szempontot és dönteni.
22/29 anonim válasza:
Ha ő adná a felét, vagy egészet, akkor sincs joga arra, hogy ő döntse el, melyik házat veszik meg, vagy éppen hol kerül erre sor... Az ilyen meg nekem pl inkább egy fillért se adjon.
23/29 Woody85 válasza:
35/f. Én 1000km-re élek a párommal az anyós/szüleimtől. Ezt először is a pároddal kell át beszélned hogy ő mit szeretne és közös dűlőre jutni. Az anyós/vej örökös harc. Meg próbáltunk az én szüleimmel kudarc, meg próbáltuk a párom szüleivel kudarc, mostanra 7++ éve házasok vagyunk, többször is át beszéltük a párommal ezt a témát. Főbb események együtt a családdal többi külön. Beszéljétek meg. Kettőtők döntése.
24/29 anonim válasza:
Hat ugy hogy SEMMI de SEMMI estere sem a kozzeleben vegyetek hazat ! Csak es KIZAROLAG olyan kozzel vegyel hazat, amibe belefarad addig elmenni !!!!
25/29 gustty válasza:
Mi a baj az anyóssal? Főz, mos, vasal, gyerekre vigyáz, míg te nyugodtan dolgozol, párod is és bármennyi szabadidőtök lesz, mert a saját nyugdíjából tart el titeket. Kell ennél jobb élet? Idővel majd elfárad és békén fog hagyni.
26/29 anonim válasza:
Ne mondj neki semmit, csak hogy még keresitek a megfelelőt. Aztán ha már lepapíroztátok, megtudhatja, de nem szólhat bele.
27/29 anonim válasza:
Szerintem nem neked, hanem a partnerednek kell leszerelnie. Az ő anyja.
28/29 anonim válasza:
Én szeretem az anyósomat, mert egyszerűen jó ember, ő is, apósom is és a lányuk is, ezért is választottam páromnak.
29/29 anonim válasza:
Neked sehogy, hanem a párodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!