A lepontozásból úgy látom, a párja az anyós véleményét osztja.
2020. szept. 15. 20:03
12/29 anonim válasza:
Ez a te és a párod közös döntése lesz, tehát nincs szükség se magyarázkodásra, se leszerelésre. Gondolom eléggé megfontoltan döntöttetek, hogy anyós ne legyen a közelben, tehát tőle segítséget nem fogtok gyakran kapni.
Bár az én véleményem az, hogy nem baj, ha annyira közel lakik, mondjuk egy városban, ha bármi történne, tudják rá számítani. Ha nem jövök vele ki jól, akkor meg nem muszáj vele találkozni, vagy beengedni az otthonomba.
Amúgy a te édesanyád is ugyanolyan távol lesz tőletek?
2020. szept. 15. 20:21
13/29 anonim válasza:
Hogy, hogyan szereld le? Mondd meg neki a frankót, hogy te nem vagy kíváncsi a hülye fejére. De így, szó szerint. Nem bírod elviselni a búráját, és ennyi. ;)
2020. szept. 15. 21:09
14/29 anonim válasza:
Honnan tudja, hogy nem az ő környékén kerestek lakást? Minek mondjátok el, hol kerestek lakást, ha nem akarjátok, hogy beleszóljon? Miért nehéz azt mondani, hogy "ne haragudjon anyuka, majd ott veszünk lakást, ami számunkra megfelelő hely"?
2020. szept. 16. 08:06
15/29 hegymenet válasza:
Akárhogy is dől el a kérdés, a végén valamelyik oldalon tüske marad az emberben. Az idő ezt a tüskét vagy kihúzza vagy nem. Erre is gondolni kell a döntésnél, ami akár több évtizedes lesz.
2020. szept. 16. 09:01
16/29 Tom Benko válasza:
Mi egyszerűen oldottuk meg - a munkám miatt a szomszéd városba kellett költöznünk. Vasárnaponként, illetve én délutánonként találkoztam a szüleimmel. Nemrég munkahelyváltás miatt a szülővárosomba költöztünk, állandó lakhelyre. Gyalog tíz percre van a szülőházam. Se nem messze, se nem közel.
2020. szept. 16. 09:02
17/29 anonim válasza:
Én semmibe nem engedem az anyósomat beleszólni, te se hagyd. Az egyenes beszéd sajnos az egyetlen, ami hatékony.
2020. szept. 16. 10:07
18/29 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseriteni de nalunk addig volt minden rendben amig a kozelukben laktunk.Elkoltoztunk 300kmre.
Van h csak megjelennek pénteken és itt töltik a hétvégét.
De van h 1-2 hétre jönnek itt töltik a szabadságot.
Inkább heti 2szer 2-3 óra mint hetekig,napokig velük lakni.
Mert gondolom menni fog hozzàtok is,vagy ti viszitek néha magatokhoz,pár napra.
Egyébként meg semmi köze hozzà.
2020. szept. 16. 10:42
19/29 anonim válasza:
#18: az a te bajod, ha ennyire madár vagy. Első hívatlan megjelenésükkor kellett volna közölnöd, hogy bocs, de nem értek rá, keressenek szállást, mert nektek el kell mennetek. Hidd el, soha többet nem jöttek volna hívatlanul.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!