Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért akarja az apósom mindená...

Miért akarja az apósom mindenáron hogy vezessen az új autóját?

Figyelt kérdés

Mezőgazdasági vállalkozó, traktorokkal kereskedik. Most vett egy BMW X5 autót szalonból, a legnagyobb felszereltséggel. Messzebb laknak tőlünk, így hétvégén megyünk csak hozzájuk. Azóta is telefonon mindig mondja, hogy majd ki fogom próbálni a kocsit, meg én vezetek majd vele el a kirándulásra odafelé .... állandóan ezt mondogatja. Miért akarja ennyire hogy vezessem? Anélkül is meg fogom dícsérni mert nagyon szép autó és kemény munkával kereste rá a pénzt. Én még új autóban talán nem is ültem, nem még hogy egy ilyen kategóriát vezessek! A második legjobb autó amiben utas voltam az ő Volvo XC90-e volt, a harmadik legjobb meg anyámék 10 éves használtan vett Octaviája.

Nem is merném nagyon vezetni az ilyen nagyteljesítményű terepjárót! Nekem egy 2003-as Opel Vectrám van, kicsit más kategória. Jót akar nekem az apósom, örömet szerezni vagy kicsit dicsekedni joggal? Visszautasíthatom az ajánlatot, nem fog megharagudni? Félek, hogy kárt is tennék az autóban.

Arra gondoltam, hogy azt mondom, hogy vezesse a lánya inkább, mert jobban áll egy csinos nőnek egy ilyen kategóriás kocsi mint nekem.

2019. aug. 13. 15:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Büszke rá, gondolom a szomszéd meg a boltos is vezette már vagy legalábbis ajánlgatta neki.

Szerintem ez normális,majd lecseng a dolog.

mondd meg neki hogy nem érzed az ekkora autót, nem ehhez vagy szokva, szóval max valami nagyobb parkolóban kipróbálod, de közúton nem szívesen vezetnéd.

Vagy hogy nagyon szép, de nem vagy az az autóbzi típus, úgyhogy te csak inkább kívülről gyönyörködnél benne, úgyse mosd semmit az all gripp meg a lóerő...

2019. aug. 13. 15:29
 2/6 anonim ***** válasza:
84%
Azért akarja, hogy vezesd a kocsiját mert akkor ő ihat és mindig te leszel a taxisoffőrje.
2019. aug. 13. 15:29
 3/6 anonim ***** válasza:
13%
Azt is leírhattad volna, hogy megengedi após, hogy a 12 hálószobás házuk ablakaiból minden nap kinézhess, és a kerti medencéjükben vizisíhessél. Így legalább mi is megtudhatjuk, hogy te milyen szerencsés flótás vagy, holott te csak albérletbe laktál eddig, most meg egy nagy palota várományosa vagy.
2019. aug. 13. 15:59
 4/6 anonim ***** válasza:

Hogy miért akarja azt nem tudom, te ismered. Valószínűbb, hogy neked akar jót, ha fel akarna vágni vele akkor inkább utasnak ültetne be.

Mondd meg őszintén, hogy nem szeretnél kárt okozni és ennél csak sokkal kisebb autót vezettél még. Előbb kipróbálnád utasként, de tedd hozzá, hogy később egy-egy rövidebb útra szívesen elvinnéd vele, hogy kipróbáld. Később megint jöhet kifogás, ha még nem állsz készen, semmi baj, ha ezt megmondod.

2019. aug. 13. 20:00
 5/6 grafno ***** válasza:
31%
En tavaly vettem egy új autót és a rokonoknak mondtam próbálják ki, mert nem ültek/vezettek sokan hasonló kategóriat. Ismerős model s-vel voltam így, de jött ő is ezért nem tudta megmutatni az autó a teljes a tudását.😁
2019. aug. 13. 20:04
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne foglalkozz ezzel! Miert mennetek ugy kirandulni?? Miert nem csak Ti ketten a paroddal?
2019. aug. 15. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!