Hogyan szereljem le anyóst, aki mindenáron azt akarja hogy a közelében vegyünk lakást?
Figyelt kérdés
#Anyós, ház, lakás
2020. szept. 15. 18:51
1/29 anonim válasza:
Sose értettem, hogy anyósnak mi köze van ahhoz, ami nem rá tartozik...mondd meg neki, hogy ez a ti életetek, nem az övé, nem üsse bele az orrát olyanba, ami nem rá tartozik. Gondolom ti se szóltok bele az ő életébe, hogy mit miért, hogyan csináljon.
2/29 anonim válasza:
En nagyon messze koltoztem a szüleimtől, anyosomtol. Nagyon bánom már. Megszuletett a kisbabank es alig tudnak jonni segiteni, latogatni. Jobb lett volna kozelebb hozzajuk, de nekunk anyagi okai voltak h tavolabb mentunk.
3/29 anonim válasza:
"Anyósom, értse már meg, hogy nincs jó lakás a közeletekben. Nem fogok azért sz.r lakásban lakni, hogy közel legyünk hozzád, tessék ezt elfogadni."
4/29 anonim válasza:
Nem kell mondani semmit. Meg kell venni ott a házat, ahol nektek tetszik. Ha kérdezi, akkor mwg kell mondani, hogy nézelődtök még nincs konkrét.
5/29 Ramos ökle válasza:
Mondjuk úgy, h te és házastársad döntitek el, h hol vegyetek. Aztán ha az anyósnak nem tetszik, majd eladja ő is a sajátját, és vesz a közeletekben. Nyilván vannak olyanok, akik szeretnek közel lenni a családhoz, de h ennek mi az oka, azt innen nem tudom, mindenkinél más. Lehet, h azért akarja, mert rajtatok akarja tartani a szemét, lehet, h csak azért, mert nem akar messzire menni látogatni.
Ott vegyetek ahol akartok és tudtok. Aztán majd mondjátok neki, h ez a helyzet.
6/29 anonim válasza:
Nem tudjátok elképzelni azt a variációt, hogy egyszerűen szereti a gyerekét? (meg a párját is esetleg)
7/29 anonim válasza:
Nem kell leszerelni, neked meg főleg nem, legfeljebb a párodnak. Azt a házat veszitek meg, úgyis ami megfelel, nem lesz beleszólása.
9/29 anonim válasza:
Uhh nem tudom de ebbe semmiképp ne menj bele! Mi 1 utcára lakunk anyósomtól, ő költözött direkt ide pedig előtte a város másik végén lakott. Folyamatosan zaklat, ugráltat, a nyakunkra jár vagy minket csődít át, a fél hetet nála töltöm már rohadtul elegem van.
10/29 anonim válasza:
"Hogyan szereljem le anyóst, aki mindenáron azt akarja hogy a közelében vegyünk lakást?"
Nem kell "leszerelni", egysterüen csak ott vesztek lakást, ahol akartok és ahol nektek jó. Neki semmi beleszólása (kivéve, ha ö fizeti)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!