Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apukám mindenáron azt szeretné...

Apukám mindenáron azt szeretné, hogy a párom és én majd náluk éljünk örökké! Másnál is van ilyen probléma?

Figyelt kérdés

Nagyon megnehezíti a felnőtté válásomat ez a hozzáállása.

Vett egy nagy házat, aminek a felső szintjén konyha és fürdő van meg 3 szoba.

Számára egyértelmű, hogy mi nekünk ott kell leélnünk az életünket.

Van egy nagy kertje milliónyi gyümölcsfával és nagy veteményessel, számára az álomország.

És szerinte, ha mi ott élnénk számunkra ez egy jó befektetés lenne, hisz ez a ház egy aranybánya, ahogy ő fogalmaz.

Hitelre vette, kifogja tudni fizetni, mert külföldön dolgozok.

Sokat újított rajta, tényleg gyönyörű és tényleg olyan jó helyen van, hogy a későbbiekben 60 millióért ellehet majd adni.

Jár hozzá 11 apartman is, üdülő övezetben.

De egyszerűen nem érti meg, hogy ezt én nem akartam, akarom.

Én a párommal tökéletesen megelégszem egy 11-15 milliós lakással, amire mi keressük meg az árát és mi ültetjük be a kertjét úgy ahogy akarjuk és bútorozzuk és fessük és szeretnék kettesben lenni, végre a saját szabályaimmal, mert elegem van sokszor apám panaszkodásából, hogy mindig csillognia kell a bejáratnak, de hát ha kilépek az ajtón az már piszkos lesz, hogy a kutyát is mindig piszkálnia kell, hisz a mienk egy olyan "hülye"kutya.

És tényleg várom... attól szeretem és értem, hogy kínlódik, azt érzi, hogy akkor felesleges amiért küzködik, de nem érti meg, hogy ez az élet rendje és hogy ezt csak is ő akarta és akarja.

2020. jún. 21. 23:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
98%
Tök egyszerű: elköltöztök és kész. Mit kell ezen ennyit ragozni?
2020. jún. 21. 23:40
 2/11 A kérdező kommentje:
Azért mert apukám számára ez nem természetes, mert hiába lett már sokszor elmondva, hogy elakarunk, újból el kell és akkoe vita van belőle, meg lehet hallgatni, hogy milyen buták vagyunk, hogy bár neki lett volna ilyen lehetősége.
2020. jún. 21. 23:45
 3/11 anonim ***** válasza:
84%
Ő akar dominálni életed végéig, nyilván így szokta meg. Ha elmentek, ti lesztek a sz.r, sz.mét, hálátlan gyerekek, ha maradtok, beleőrültök a dominanciájába. Azt írod, külföldön dolgozik. Ha úgy sincs otthon, akkor hogy tud kötözködni? Nem értem.
2020. jún. 21. 23:54
 4/11 A kérdező kommentje:
Péntektől vasárnapig otthon van, haza jár minden héten.
2020. jún. 21. 23:57
 5/11 anonim ***** válasza:
89%
Dehogy kell meghallgatni. A sarkadra állsz! Megmondod, hogy hallottad, a döntésetek nem, és többször nem akarod hallani, mert ha elkezdi, felállsz és otthagyod. Ezt egyszer kell megtenned, többször nem fogja előhozni.
2020. jún. 22. 00:05
 6/11 anonim ***** válasza:
66%
Hol dolgozik,hogy 7végén mindig otthon van?
2020. jún. 22. 00:06
 7/11 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem meg próbáljatok vele megegyezni, hogy oké, ott maradtok, de csak akkor ha békén hagy a hülyeségeivel és nem szól bele semmibe, és tiszteletben tartja a ti magánszvérátokat. Gondolom neki se lenne jó ha öreg korára egyedül maradna, ti meg ha azt a 11-15 milliót a házra költenétek lenne egy hatalmas palotátok, amit majd megörökölsz, esetleg el is tudod majd adni.
2020. jún. 22. 08:28
 8/11 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem, csináljátok úgy, ahogy nektek jó. Ne hagyd magad belehúzni valamibe, amit nem akarsz. Apukádnak nagyon nagy törés lesz ez, arra készülj fel, esetleg összeiis veszik majd veled. Megpróbál majd érzelmileg zsarolni. Ha ti tudjátok mit szeretnétek, tartsatok ki amellett. Ez az egy életetek van és nem vagy a szüleid tulajdona, ezt kell megérteni apukádnak.
2020. jún. 22. 09:35
 9/11 anonim ***** válasza:
95%
A nagyszüleim pontosan ezt próbálták elérni, de a szüleim ellenálltak. Volt egy kis rosszallás, de összességében teljesen jó kapcsolat maradt, úgyhogy szerintem nyugodtan maradjatok kitartóak, idővel el fogja fogadni :)
2020. jún. 22. 09:35
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Apád tudja, hogy nem akarod ezt, de az akaratod ellen mégis kivitelezte az építkezést. Ezek után, hogy a szándékod ellenére való életre kényszerítene, miért kellene engedelmeskedned? Felnőtt ember vagy, jár neked is a téged megillető tisztelet, apád ellenben csicskát csinált belőled azzal, hogy nem érdekli, hogy akarsz élni. Akkor érdemelne tiszteletet, ha ő is megadná neked azt.
2020. jún. 22. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!