Miért ilyen apám?

Figyelt kérdés
Sokszor úgy érzem,hogy lenézz és nem bízik abban,hogy még én is vihetem valamire az életben. Észrevettem,hogy nővéremmel mennyire más. Idiótának nézz,nem tudom,hogy volt-e olyan nap amikor itthon volt és nem szólt meg valamiért. Nagyon sokat bánt lelkileg,mondtam is neki,de akkor egyből mondta,hogy ezt csak értem teszi. Jó apának,jó apa,mert mindent megadott,de sose kaptam tőle támogatást vagy igazi szeretet. Egyszer ilyen és egyszer olyan,őszintén nem tudok kiigazodni rajta.

2020. jún. 16. 01:29
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Dettó ugyan ez a helyzetem.
2020. jún. 16. 01:31
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Egy NYUGODT beszélgetés során hozd fel neki a problémádat. Ha felemelné a szavát, igyekezz őt lecsendesíteni és mondd azt, hogy nem vitatkozni, nem civakodni akarsz, hanem dűlőre akarsz jutni.
2020. jún. 16. 09:42
 3/3 anonim ***** válasza:
51%

"Idiótának nézz"

Mért jó neked, ha annak nézlek?

Viccet félretéve, legjobban tettekkel tudod bizonyítani a rátermettségedet. Mondani mondhatsz bármit, a férfi nem a szavak embere. Ő két lábbal áll a földön, a kézzelfogható dolgok mérvadóak számára.

2020. jún. 18. 14:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!