Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ez most komoly? Szoljak a...

Ez most komoly? Szoljak a paromnak?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Jelenleg a paromnal vagyok, kettesben az anyjaval mivel a parom dolgozik es csak keson er haza. Az anyja olyan pofatlan, hogy soha nem zarja ra magara az ajtot (meg akkor sem ha vecezik) es jelenleg annyit hallok, hogy nyogdecsel (maszturbal). Nagyon kellemetlen ez az egesz es mar sokszor szoltam a paromnak, hogy havar, hogy az anyja nem zarja az ajtot, de hiaba, mert ugysem szol ra. Szerintetek elmondjam a paromnak, hogy mi tortent?

2020. júl. 1. 22:24
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
59%
Én szólnék a páromnak. Főleg ha vagyok vele olyan kapcsolatban, márpedig vagyok. A helyedben nem mennék bele olyan játékokba, hogy te is így viselkedj, azzal a hittel, hogy hátha észreveszi magát és abbahagyja, szerintem ennek nincs sok értelme. Ha pedig nincs bátorságod szólni még a párodnak sem, akkor muszáj leszel tűrni :/
2020. júl. 7. 12:24
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!