Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ez most komoly? Szoljak a...

Ez most komoly? Szoljak a paromnak?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Jelenleg a paromnal vagyok, kettesben az anyjaval mivel a parom dolgozik es csak keson er haza. Az anyja olyan pofatlan, hogy soha nem zarja ra magara az ajtot (meg akkor sem ha vecezik) es jelenleg annyit hallok, hogy nyogdecsel (maszturbal). Nagyon kellemetlen ez az egesz es mar sokszor szoltam a paromnak, hogy havar, hogy az anyja nem zarja az ajtot, de hiaba, mert ugysem szol ra. Szerintetek elmondjam a paromnak, hogy mi tortent?

2020. júl. 1. 22:24
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
39%
Persze, el kell mondani neki! Elég undorító amit művel. Hiába az ő háza, ha vendég van ott, fogja magát vissza.
2020. júl. 1. 22:30
 2/21 anonim ***** válasza:
95%
Hát figyelj, ha neked könnyít ez a „lelkiismereteden”, vagy kevésbé érzed tőle magad kínosan, akkor mondd el. Viszont lehet, hogy a párod szégyenkezni fog az anyja miatt.
2020. júl. 1. 22:31
 3/21 anonim ***** válasza:
80%
Ja, reális kérdés... Nagyon unatkozol így a nyári szünetben, pistike? Hanyadikos leszel jövőre?
2020. júl. 1. 22:39
 4/21 anonim ***** válasza:
27%
na jo, ez kellemetlen szitu lehet.. en nem szolnek csak ha tobbszor elofordul.
2020. júl. 1. 22:40
 5/21 anonim ***** válasza:
82%
Nem szolnek, minek? Hidegen hagyna, mit csinal es miket hallok, nehogymar egy masztin ennyire kiakadj xd
2020. júl. 1. 22:51
 6/21 anonim ***** válasza:
95%

Honnét tudod, hogy maszturbál? Meglested?

Nyöghet azért is, mert szorulása van.

De pont akinek mindenről a maszturbálás jut az eszébe, az bizony nem egy fiatalasszony, hanem egy kamasz, aki unatkozik a meleg nyári estén (és ma már tucatszor polírozta a bohócot).

2020. júl. 1. 22:51
 7/21 anonim ***** válasza:
81%
kamu
2020. júl. 1. 22:53
 8/21 TR75 ***** válasza:
94%
Ha a zárt ajtó mögül nem hallatszik, akkor zárd magadra te az ajtót.
2020. júl. 1. 22:58
 9/21 anonim ***** válasza:
64%
"véletlenül" nyiss rá, és aggódva mond ezt neki : "Anyuka! Hívjam a mentőt?? Hallom rosszul van! Zilálva veszi a levegőt! "
2020. júl. 1. 22:58
 10/21 anonim ***** válasza:
62%

Én #9 javaslatát támogatom!

Ha az én párom mondaná ezt, én tuti szégyenérzetet éreznék és fordított esetben nem akarnám ezt okozni a páromnak, így a kezembe venném az ügyet…!

2020. júl. 1. 23:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!