Közösségi oldalon a család egymást posztolja irogat lajk-ol szivez, komolyan ennyire gáz világ van?
Fiatal pár vagyunk de egyikőnk szülei sincsenek fenn közösségi oldalakon. Nem is tudom hogy kikészülnék ha anyós jelölt vagy valaki posztolgatna családi képeket stb. És tele ilyenekkel a net. Ez a normális? Ez nagyon gáz. Nálunk ilyen nincs de nekem ez szakító ok is lenne.
N
Mi se ma jöttünk össze. De annyi év után már házasok leszünk haaaa nem hisztizem el igen tudom. Ne bántsatok.
Szóval csinálnak egy bazi nagy lagzit 15 év után a rokonai..hogy mindenki vigyen ezt azt. De tőlünk nem is várna senki többet 1 pár tányér vagy valami hülyeségen kívül. XD sőt. Anyósjelöltékkel valszeg közös ajandékot viszünk. Amibe nem fizetek..párom ha akar de nem többet sztem mint 5-10e..
Tesójáék is együtt vannak 13 éve szintén csak emiatt lesz: xD pénzszerzés. De nem fogunk drága semmit venni. Az a legszebb hogy mindezek után mi meg 2 tanusat akarunk utána telefonon szólni a rokonoknak. Aztán jó. Mi meg semmit sem kapunk majd!! 😭😭
Na ez a rokona 1x se hívott minket át! De ő bejött volna random X év után hívta páromat. Mondom ma nem..holnap nem. Majd.. 1x sem hívtak át minket de a párom szüleit igen. De mi menjünk az esküvőre. Oké. De csak csendben végig ülöm. Ennyi.
Írtam neked egy privát üzenetet, mert mostanában valahogy nagyon leszólnak a véleményem miatt.:D
Talán azért, mert nem értek egyet a többséggel.
Szia!
Nem értem, miért zavar ez téged annyira.
Irtad, hogy nincs Facebookjuk.
Akkor semmi gond.
De az, hogy komolyan ezért szakítanál, az elég nagy butaság.
Hasonló korosztály vagyunk mi is a párommal, mint te.
Mindkettőnknek van Facebookja és instagramja is.
Nálunk apunak van, páromnak meg
anyukájának.
Még nincs gyerekünk.. De ha lenne, akkor biztos vagyok benne, hogy olyan képeket nem tennének fel, ami mondjuk zavaró, vagy ilyesmi.
De mi sem.
Időnként lehet, azzal semmi gond nincs.. Én rengeteget fotózom és igen, ki szoktam tenni a virágos, vagy tájképes képeim az instara, mert szeretek fotózni.
Magunkról már más, nem igazán szeretem ha fotóznak, nincs is sok kép rólunk, max pár darab, meg 3 4 közös és ennyi.. De azt, hogy mondjuk én szinte minden nap teszek ki mondjuk egy kutyusos képet, senkinek semmi köze hozzá.
Nekem is vannak olyan ismerőseim, akik napi szinten posztolnak a gyerekekről sem zavar annyira.. Az ő dolguk.. Le kell állítani a követést, ha zavar..😊
Végigolvastam a válaszoka meg amiket te is írtál, Kérdező.
Minden hátsó szándék nélkül mondom, keress fel egy pszichológust. Nagyon súlyos komplexusaid vannak, amik ha így maradnak, megkeserítik a te saját meg a körülötted élők életét is.
Keress egy jó szakembert, jöjjetek rá együtt ennek a képfóbiának az okára, meg arra is, hogy miért egyből a rosszat veszed észre, illetve hogy miért szorongsz alaptalanul jövőbeli, irreális dolgokon.
Hajrá, lesz ez jobb is, meglátod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!