Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Közösségi oldalon a család...

Közösségi oldalon a család egymást posztolja irogat lajk-ol szivez, komolyan ennyire gáz világ van?

Figyelt kérdés

Fiatal pár vagyunk de egyikőnk szülei sincsenek fenn közösségi oldalakon. Nem is tudom hogy kikészülnék ha anyós jelölt vagy valaki posztolgatna családi képeket stb. És tele ilyenekkel a net. Ez a normális? Ez nagyon gáz. Nálunk ilyen nincs de nekem ez szakító ok is lenne.

N

2020. jún. 17. 15:39
1 2 3 4 5 6
 11/59 A kérdező kommentje:
Az idióta nyomorult pics azaz aki nem tud kávézni menni anélkül hogy a párját be ne jelölné hogy a Caffè latte-ban jártak ..
2020. jún. 17. 17:33
 12/59 anonim ***** válasza:
93%
Neked tényleg súlyos problémáid vannak, ha ilyeneken tudsz kiakadni. Nem kell velük foglalkozni, éld a saját ki életed a pároddal, és kész.
2020. jún. 17. 17:38
 13/59 anonim ***** válasza:
96%
Tehát szakítanák a barátoddal ha az anyukája családi fényképet rakna ki? És ha neked miért van Facebookod? Ugyanezért nekik is lehetne. És ugye tudod hogy nem vagy köteles magad megjelölni a képen?
2020. jún. 17. 17:41
 14/59 A kérdező kommentje:

Nem használjuk az oldalt. Az instat sem. Meg fb sem. Szakitó ok az engedélyünk nélkül készült fotó stb posztolása lenne. De ilyen Nincsen. Csak mondtam. Szomorú hogy akikkel jól elbeszélgetek kedves emberek ők is az instán élnek meg napi selfile arról hogy mit evett. Sok a magamutogatás.

Amikor használtam tettem ki magamról pár fotót. Bejelölt egy csomó ember akiket ismerek. Írtak lájk stb. De az életben meg mondjuk le se sz#r! De beszivez.. stb. Na ez képmutatás volt.

2020. jún. 17. 17:45
 15/59 A kérdező kommentje:
Mondom hogy anyós nincs fenn úgy a neten mert após rühelli az ilyesmit és kiverte a hisztit így anyós le van törölve.
2020. jún. 17. 17:46
 16/59 anonim ***** válasza:
95%
szakító ok az engedélyed nélküli posztolás? és mégis kivel szakítasz olyankor, kedves, anyóssal és apóssal? vagy a pároddal, aki - ismét mondom - nem választhatta meg a családját.
2020. jún. 17. 17:48
 17/59 anonim ***** válasza:
93%
Te tényleg csak panaszkodni jöttél ide. Nincs barátod akivel ezt megbeszéd? 😏
2020. jún. 17. 17:50
 18/59 anonim ***** válasza:
96%
Nincs fb-om,de akkor is egy idióta pics vagy.
2020. jún. 17. 17:57
 19/59 A kérdező kommentje:

Jézusom mondom hogy nincs poszt nincsenek fenn facen..se instan. Tehát nem posztolnak. A lényeg h rólunk ne tegyék. Nem egy receptet nem lehet megosztani.. Hogy lehet ennyire félreérteni.

Idióta pics meg te vagy. Ez a szinted: trágár 10/10. Kultúráltan nem tudod leírni. Mert nem ember vagy.

2020. jún. 17. 18:03
 20/59 anonim ***** válasza:
95%
ja értem, te megmondhatod, hogy ki az idióta pics, de más ne mondja rád.
2020. jún. 17. 18:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!