Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Közösségi oldalon a család...

Közösségi oldalon a család egymást posztolja irogat lajk-ol szivez, komolyan ennyire gáz világ van?

Figyelt kérdés

Fiatal pár vagyunk de egyikőnk szülei sincsenek fenn közösségi oldalakon. Nem is tudom hogy kikészülnék ha anyós jelölt vagy valaki posztolgatna családi képeket stb. És tele ilyenekkel a net. Ez a normális? Ez nagyon gáz. Nálunk ilyen nincs de nekem ez szakító ok is lenne.

N

2020. jún. 17. 15:39
1 2 3 4 5 6
 1/59 anonim ***** válasza:
57%
Családját senki nem választja.
2020. jún. 17. 15:47
 2/59 A kérdező kommentje:

Akkor nekem csak mázlim van? Se anyukámék sem párom szülei nem posztolnak családi fotókat. Mert nincs hova nincs oldaluk a neten. Kamu sem :D após gyűlöli a facebookot és megtiltotta anyósnak!!! :)) Legnagyobb örömömre!

Meg nincs is családi fotó mert nem engedem hogy fotózzanak csak úgy! Párom meg rühelli a kamerát. Pedig csinik vagyunk de jobb szeretek én selfie-zni párommal. Nem engedem a szüleinek hogy lefotózzanak a fiuk mellett pl..engem.

2020. jún. 17. 15:59
 3/59 anonim ***** válasza:
85%

Hát nektek nem fér bele, másnak meg igen. Semmi baj nincs azzal, ha valaki a fb-on is tartja a kapcsolatot a családdal. Ha nem tetszik neked, ne nézd. Ti így éltek, más meg máshogy. Egy kissé túlreagálod.

Én nagy ritkán töltök fel csak képeket, anyám is, anyósom is nagyon ritkán. De ha igen, akkor megosztom őket, mert van, akit érdekel. A 80pluszos nagyapámnak meg nagy öröme, hogy a messze élő “öregeknek” megmutathatja a családot, unokákat, dédunokákat az internetet keresztül.

2020. jún. 17. 16:04
 4/59 A kérdező kommentje:
A család élete miért tartozik vad idegen 850 ezredik ismerősökre,akiket amúgy Qrvára nem érdekli. Engem az érdekel hogy lehet így élni.. Rólam próbálnának meg kitenni valamit.. Vagy még 1x fotót csinálni. Csinálunk magunkról ha mi akarjuk. Anyósjelölték a gyereket se fotózhatják le ha mi nem engedjük. Ha lesz gyerek. Van ahol meg össze vissza tele a net a gyerekfotókkal szülők engedélye nélkül.
2020. jún. 17. 16:16
 5/59 anonim ***** válasza:
27%
Ha valakik állandóan fényképeket tesznek fel és posztolgatnak, azoknak hamis az életük. Gondolj bele, nem éri elegendő pozitív inger őket a hétköznapokban. Nem beszélve arról, hogy ez mennyire időigényes. Nekem is vannak ilyen ismerőseim, és leállítottam a beállításoknál őket.
2020. jún. 17. 16:22
 6/59 anonim ***** válasza:
78%
Konkrétan mi ezzel a problémád? Ha zavar, töröld le az adott szemelyt az ismerőseid kozul
2020. jún. 17. 16:23
 7/59 anonim ***** válasza:
93%
Bocsi, de ez egy totál értelmetlen kérdés, sőt, kérdésnek nem is igazán tudnám nevezni, inkább egy burkolt panaszkodásnak a 21. századi dolgokra, de ha ettől a "bezzegazéncsaládomnemposztolsemmit" dologtól jobban érzed magad, akkor egészségedre.. Minden esetre lelkileg valami nem teljesen oké nálad.
2020. jún. 17. 16:23
 8/59 anonim ***** válasza:
63%
fú, képzeld, én ismerek egy családot, ahol az anya rohadt sokat posztol... egyszerűen azért, mert elmentek magyarországról, de nagy az ismerősi-rokoni kör, és egyszerűbb így megosztani mi van velük, mint egyesável mindenkinek elküldeni...akit meg nem érdekel, az nem követi. sőt én is posztolok elég sokat, nem fogom egyesével elküldeni mit csináltam aznap a családnak meg a barátaimnak (én is külfödre költöztem)
2020. jún. 17. 16:37
 9/59 anonim ***** válasza:
91%
Te nyavajgásod ezen a gáz.
2020. jún. 17. 17:03
 10/59 A kérdező kommentje:

A szoptatós pelenkázós fotók gázabbak mint az hogy engem ez kiborít. Jó túlreagálom mivel rólunk nem kerül fel kb semmi. De hogy ez a normális a családokban az nagyon nagy baj. Panni meg Peti kávézni voltak selfie, a gyereknek ballagása volt selfie stb is kit érdekel. A szomszédokat kollégákat?

Úgy örülök hogy párom meg engem nem tud bejelölni senki. :D

De az esetek 95%-ában bizony kő keményen fennt van hol nyaraltak mit ettek. Ennyire kifele élünk, ennyire meg kell mutatni a szomszéd Jóska unokahúgának a sógorának az ismerőseinek is hogy garnélát ettünk és a kis Lara Szófia Vilhelmina mikor kakilt be?

Ez... És ebben élünk.

24 vagyok. Úgy gondolom egészséges ha ezek nem kerülnek ki. Ettől még vannak ismerőseink.

2020. jún. 17. 17:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!