Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Közösségi oldalon a család...

Közösségi oldalon a család egymást posztolja irogat lajk-ol szivez, komolyan ennyire gáz világ van?

Figyelt kérdés

Fiatal pár vagyunk de egyikőnk szülei sincsenek fenn közösségi oldalakon. Nem is tudom hogy kikészülnék ha anyós jelölt vagy valaki posztolgatna családi képeket stb. És tele ilyenekkel a net. Ez a normális? Ez nagyon gáz. Nálunk ilyen nincs de nekem ez szakító ok is lenne.

N

2020. jún. 17. 15:39
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne, ha a saját életeddel foglalkoznál másoké helyett? Ha nem is használjátok, akkor nem mindegy neked, hogy ki mit posztol? Mit kell ezen rugózni, főleg, hogy nem is kerül ki rólatok semmi?
2020. jún. 17. 18:23
 22/59 A kérdező kommentje:

Pontosan. Tudom ki az idióta pics mondjuk aki kifele él. Nincs elég inger az életében csak hogy mennyi lájk megy .. az elég idióta pics.

Nem nem kerül ki semmi. De félek hogy lesz olyan esemény amire menni is akarunk ez oké. De nem szeretnék fotót ha nem is tudok róla: azaz tudtom nélküli.

2020. jún. 17. 19:04
 23/59 A kérdező kommentje:
Előre érzem mi lesz ha gyereket vállalunk.. Hogy a mittudomén milyen néni + anyós fotót akar. De nem lesz. És emiatt majd nem megyünk kb.. egy ilyen butaság miatt. Hogy nem értik majd meg hogy nem fotózzák a leendő gyerekünk..
2020. jún. 17. 19:06
 24/59 anonim ***** válasza:
96%

Áruld el, ha ennyire nem vagy kíváncsi arra, mi történik a barátaid, családod életében, te miért vagy ott a közösségi oldalon?

Én pl örülök, hogy a napokban látom, hogy korábbi iskolatársai gyerekei most voltak elsősök, ballagtak általánosból, miközben az enyém végez az egyetemen. De ugyanígy a távoli rokonok is...

2020. jún. 17. 19:16
 25/59 anonim ***** válasza:
97%

Ő is mondhatná fordítva ezt, hogy jaj te mé nem posztolsz?

Ízlések és pofonok.

Nem szabad kiteregetni mindent, de pár kép a mai világban nem nagy dolog azért.

Én azt nem szeretem amikor eljátsszák hogy mekkora jó életük van, milyen tökéletes család, minden idilli, minden happy boldogság! Közben meg hazugság az egész. Én ismerek ilyet. S tudom mi az igazság is... ott meg vetít.

2020. jún. 17. 19:19
 26/59 anonim ***** válasza:
96%

Ha a nagyszülők csinálnak képet a gyerekről de nincsenek fennt semmilyen közösségi oldalon akkor miért aggódsz? Már elmondtad hogy nem raknak ki semmit sehova. Nem nézegethetik a gyereket a telefonon se?

Mellesleg az engedélye nélkül most se rakhat fel senkiről semmit, ha rak te leszedetheted pláne ha kiskorúról van szó. De már most ezen rágódsz mikor még a pasid el se vett feleségül? 🙂Nem is biztos hogy el akar.

Van egy olyan érzésem hogy egy ilyen hisztis embert nemigen fognak hívni semmilyen eseményre és meglesz amit akartál. Egyedül maradsz.

2020. jún. 17. 19:21
 27/59 anonim ***** válasza:
96%

Úristen fogd már be. Foglalkozz a tökéletes barátoddal és eleteddel akkor. Az nem gáz, hogy gyakorira irkalsz idióta kérdéseket? Borzasztó elviselhetetlen, elkényeztetett kis semmi nő lehetsz.

Kopj le arról, hogy másik mit csinálnak.

2020. jún. 17. 19:48
 28/59 anonim ***** válasza:
100%
Hát engem az, hogy itt picsázol csak azt sejteti, hogy nem jó a kapcsolatod. Hisz akinek jó, az nem köt bele másokba, meg mások kapcsolatába.
2020. jún. 17. 20:47
 29/59 anonim ***** válasza:
92%

"Bejelölt egy csomó ember akiket ismerek. Írtak lájk stb. De az életben meg mondjuk le se sz#r! De beszivez.. stb. Na ez képmutatás volt."

Miért lenne az? Ha élőben látna, akkor is köszönne, a lájk kb. ennek az online változata.

2020. jún. 17. 21:27
 30/59 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az a gáz, hogy ennyire másokkal foglalkozol.

Tényleg ennyire gáz világban élünk?

2020. jún. 17. 23:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!