Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Közösségi oldalon a család...

Közösségi oldalon a család egymást posztolja irogat lajk-ol szivez, komolyan ennyire gáz világ van?

Figyelt kérdés

Fiatal pár vagyunk de egyikőnk szülei sincsenek fenn közösségi oldalakon. Nem is tudom hogy kikészülnék ha anyós jelölt vagy valaki posztolgatna családi képeket stb. És tele ilyenekkel a net. Ez a normális? Ez nagyon gáz. Nálunk ilyen nincs de nekem ez szakító ok is lenne.

N

2020. jún. 17. 15:39
1 2 3 4 5 6
 41/59 A kérdező kommentje:
Nagyon szomorú lenne barátom élettársam ha nem kísérném el arra az esküvőre. Nagyritkán látott rokonáé lesz. 15 év után házasodnak. Szép jó. Csak semmi kedvem menni. De akkor neki nagyon kellemetlen lenne ezt mondta. Ti elmennétek? 1 napot jópofát vágnátok hozzájuk? Meg kellene tennem..
2020. jún. 18. 09:11
 42/59 anonim ***** válasza:
94%

Tényleg önző vagy ha ez egyáltalán eszedbe jut. El kell menni. Nem minden rólad szól.

Van a facebook-on naponta posztoló embereknek egy másik véglete ami te vagy. Ez a fényképgyűlölet nem normális.

Én nem posztolgatok semmit. Szó szerint, csak a Messenger miatt regisztráltam. Viszont kinyomtattam pár képet magamnak amit a telefonommal csináltam hogy meglegyenek emlékéknek. Nme értem ezzel mi a baj. Plusz így látom hogy ki rak fel rólam képet. Nagyon ritka mert nem velem vannak elfoglalva az emberek hanem magukkal. De általában csak a férjem aki előtte megkérdezi.

2020. jún. 18. 11:09
 43/59 anonim ***** válasza:
97%
Kérdező szerintem keress fel egy pszichológust. Valami nagyon nagy gond van nálad, attól függetlenül, hogy én se szeretem a fészbukkot.
2020. jún. 18. 13:38
 44/59 anonim ***** válasza:
100%
Naponta többször küldök át nekik képeket a gyerekekről. Egyet sem töltenek fel.
2020. jún. 18. 14:03
 45/59 A kérdező kommentje:
Nagyon szomorú lett amikor azt mondtam nem megyek vele. Aztán megkérdeztem mit szeretne. Mondta hogy jöjjek el. Meg hogy az ilyen dolgaim miatt vagyok "csak" a párja..hogy ez gyerekes. De nem a földön bőgtem hogy nem megyek..csak kijelentettem. De..elmegyek. Mert számít neki.
2020. jún. 18. 15:17
 46/59 A kérdező kommentje:

Abban kérnék tanácsot és az egész azért merült fel mert szeretem tudni mikor készül fotó. 17 évesen csináltam az agyam a facen.. 800 selfie 100 lájk. De ezt kinőttem. Nincs sebhely az arcomon,se súlyfeleslegem sincs amit takargatnom kéne. Derékig érő gesztenyevöröses hajam van telt szám. De ez csak külsőség. Nem érdekel. Nem is akarom megosztani a neten.. lesz*rom ki lájkolná be.. elnőttem ezt.. De párom sincs fotoval fenn meg én se sőt sehogy.

Fog kikerülni lagzis kép ahol a háttérben leszek..nem ugorhatok fel meg vetődhetek az asztal alá. De nem szeretem ha random fotóznak. Ha rendes fotós nyom pár modell képet az oké. De így..

2020. jún. 18. 15:22
 47/59 anonim ***** válasza:
100%
attól, hogy készül rólad fotó, még nem kell, hogy a közösségi médiában köszönjön vissza, lehet azt szépen finoman jelezni, hogy ne töltsenek fel olyat, amin rajta vagy. ennyi :)
2020. jún. 18. 15:48
 48/59 A kérdező kommentje:
Ez igaz. Egy ilyen baromság miatt nem mentem majdnem. Vagyis fogok. Irtó sz*rul esne páromnak. Azt mondta. Kibírom :DDD Amúgy nem rossz a fényképarcom. De mindenkiről tudnak csinálni előnytelen fotót..
2020. jún. 18. 16:19
 49/59 A kérdező kommentje:
Aztán a kutyát se érdekli hogy megyünk e szerintem.. Tesója jóval idősebb. Az ő napjukon se tudom mi lesz de oda mégjobban muszáj mennem. De ha nekünk lesz napunk mi csak 2 tanuval akarunk. Na ez már nem tetszik anyósnak. Neki a szűk kör az hogy ők is ott vannak. Jó buli lesz ez később....
2020. jún. 18. 16:22
 50/59 anonim ***** válasza:
84%
Jobb ha megszokod ezt mert ha nem akkor bizony ezek szerint keres egy normális őt magának ,mert te kicsit hisztis vagy és azt hiszed mindenki rád kíváncsi egy esküvön.pedig nem .
2020. jún. 18. 19:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!