Akik egyfolytában kritizálják valamelyik családtagot, és azt hiszik, hogy majd úgyis kiheveri, túlteszi magát rajta, majd úgyis csak megedződik tőle, azok miért nem jönnek arra rá, hogy van akinek ezzel tönkre is teszik szépen az életét?
Mert keves emberben van emberseg.
Ezen en is atmentem sajnos. az onbizalmam 30 evig a beka segge alatt volt...koszonheto ez azoknak akik korulottem szivtak tolem az energiat. Azok az emberek akik allandoan kritizalnak es bantanak masokat boldogtalan szerencsetlen emberek akiknek nincs sajat eletuk ezert azt akarjak masnak se legyen. Valoszinu nem tudatosan...de pusztitanak mindent es mindenkit ahogy eppen sikerul. En azt mondom Karma. Ami felmegy le is jon. Valahogy meg kell tanulni falat epiteni es csak azt beengedni ami teged tovabb epitt a jora, egeszre es egyensulyra.
Éppen azért, mert erre nem is akarnak soha rájönni, nem ez a cél, hanem az, hogy családi bűnbakot faragjanak valakiból, aki mindenért felelős - azaz elviszi a balhét a többi családtag számára el nem fogadható szeméylsiégbeli proiblémákért. Értsd: a sajátjukért.
SENKI sem tudja ezt kiheverni, ha bűnbakká teszik.
Ha nem kap időben szaksegítséget, ÉS egyóttal nem emelik ki a patológiás környezetből, akkor előbb-utóbb pszichiátriai beteg lesz, vagy drogos, skizofrén, vagy "véletlenül balesetet szenved "pont akkor, amikor már helyrerázódott volna ez élete", rákos vagy egyéb gyógyíthatatlan beteg lesz - szóval meghal.
Velem ugyanez a helyzet, csak apukám részéről. Évek óta mondogatja, mennyire semmirekellő gyereke van, ha hozzámszól akkor is csak szidni, illetve b*szogatni tud, semmit mást, egyszerűen gyűlölöm. Eleinte rengeteget sírtam miatta, miért egy ilyen elmebeteg apával áldott meg a Sors, de később teljesen máshogy fogtam fel a dolgot, igenis megmutatom neki, vagyok valaki! Ezekkel a lépéseivel örökre elidegenített magától, szép lassan a tudtára akarom hozni, mennyire nem poén ha a saját gyereke önbizalmát rombolja. :) Lesz még olyan alkalom, amikor sírva borul hozzám, mennyire sajnálja..
Szóval mutasd meg neki, sokkal többet érsz belül mint az, aki veled szarakszik!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!