Az új leendő anyósom, apósom és sógorom nem kedvel, mert teherbe estem a kapcsolat elején. Lehet ebből még jó viszony?
Jajj hagyjuk már h felcsinàltatta magát bla bla
A férfi csinálta meg a gyereket,neki is lehetett volna annyi esze h gumit hùz.
Ne foglalkozz senkivel,attòl h koràn jött vagy véletlen történt nem jelenti azt hogy nem szeretnétek majd.Nem hiszem h a párod lelépne hiszen elfogadta a kisfiadat is.Ha menekülni akart volna abortuszt ajánlott volna.
A csalàdját értsd meg egy kicsit,nem ismernek de idövel enyhülni fognak.
Csak adj idöt nekik,nem lesz probléma
Ha megszületik az unokájuk,örülni fognak hogy ottvan☺️
Csak kitartás,türelem
Boldog babavárást kivánok🙂
Lehet, de lehet hogy nem. Ezen ne is feszülj. Arra is készülj fel, hogy talán a gyereket se fogják szeretni.
Az én anyámék (akik amúgy együtt voltak 20 évig) is hasonlóképpen voltak. Nagyszüleim rühellték anyámat, meg engem is (de sokat árthattam nekik). Minden benne van a pakliban sajnos.
Most bukkantam rá erre a kérdésre, a lenti "ajánlások" között volt.
Szerintem, hogy kinek mi erről a véleménye függ a kortól is. Én fiatalabb koromban szintén lenézően, elítélően nyilatkoztam volna az ilyesmiről, de ma már jobban elfogadom az ilyet is. Úgyis 100 km a távolság, évi néhány találkozónál nemigen lesz több, akkor meg nem mindegy?
Nekem az nem tetszik ebben a dologban, hogy mi lesz így a nagyobbik fiaddal? Sokkal kevesebb időt tudsz vele tölteni így, hogy lett még egy gyereked. Igaz, elvált férfiakkal is van ez így, akiknél az anyuka neveli a gyereket, de egy apa más, az anyákra nagyobb szükségük van a kisebb gyerekeknek. Csak a nagyobbik gyereket sajnálom.
Amúgy minek kell azon csodálkozni, hogy az apjánál van a gyerek? Annál van, aki tud lakhatást (és nem albérletet) biztosítani a gyereknek. Több olyan nőismerősöm, barátnőm van, akiknek önerőből nem lett volna 40 éves korukra sem lakásuk, viszont a férjüknek volt, ezért jöhetett a gyerek. Ha válással végződött volna ezeknek a nőknek a kapcsolata, ugyanúgy az apához került volna a gyerek, hiszen a nőknek nem volt lakásuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!