Az új leendő anyósom, apósom és sógorom nem kedvel, mert teherbe estem a kapcsolat elején. Lehet ebből még jó viszony?
Hirtelen 2 pár is eszembe jutott, ahol nagyjából ezek voltak az előzmények. (friss kapcsolatban alkalmi szex, teherbeesés gyerek, lakás nuku) Ma már egyik sincs együtt, az egyiküknél már a szüléskor sem, a másiknál a gyerek 8 hónapos koráig tartott.
Ami közös: mindkét gyereket a nagyszülők nevelik, az "anyák" meg sehol.
"Lehet ebből még jó viszony?"
A fene tudja! De bitang sok munkádnak kell benne lennie, az tuti!
Mert ott egy teljes család veszi körül. A férjemnek van két gyereke az azelőtti házasságából is, akik szintén vele laknak, és a gyerekünk születése óta nagyon szoros a kicsi viszonya velük. Valahogy nálunk olyan ritka szerencsésen alakultak a dolgok, hogy imádják egymást a tesók, 3 éves volt a fiam, amikor váltunk, és addigra már elválaszthatatlanok voltak. Amikor felbomlott a családunk, akkor aközött kellett volna választani, hogy egy nagycsaládból hirtelen abba csöppen, hogy velem él kettesben, szűkösen, egy új helyen, vagy az apjával és a testvéreivel marad, a nagyiék melletti házban. Sokat tépelődtünk, és végül úgy láttuk jónak, hogy nem szakítjuk ki abból a családból, amibe beleszületett, de rendszeresen elhozom, nagyon jó a kapcsolatunk, nem elhagytam őt.
És megértem, hogy nem így képzelték a dolgot az anyósék, hiszen mi sem így terveztük, de szeretjük egymást és vállaljuk a felelősséget. Értem, hogy aggódnak a fiúk boldogságáért, de attól még lehetnének legalább egy icipicit kedvesebbek, ezzel nem segítenek a fiúkon sem. Van itt olyan, akinek tapasztalata is van ilyen helyzetről, és nem csak véleménye?
Ne haragudj, de nem csodálom, hogy utál az anyósod! Nekem sem vagy szimpatikus, pedig nem nekem kell elviselnem téged a fiam mellett.
Milyen bunkónak kell ehhez lenni?:
"A sok álszent válaszoló meg nyugodtan pontozhat le. Tojok rá. Ítélkezni meg bunkón válaszolni azt nagyon tudtok."
Miért álszentség, ha azt mondjuk, hogy azonnal nem esünk teherbe egy ismeretlentől, egy albérletben? Már csak egyéb egészségügyi kockázatok miatt is elvárható, hogy a pasi húzzon gumit!
Persze neked nyilván ez a norma, tehát nincs min csodálkozni, de legalább ne hirdesd, akkor jobban jössz ki az ilyenekből!
"A sok álszent válaszoló meg nyugodtan pontozhat le. Tojok rá. Ítélkezni meg bunkón válaszolni azt nagyon tudtok."
Ezt nem is én írtam...
Kérdező (18)
Ki mondta, hogy te írtad? Te vagy a 16-os?
Az eszem megáll!
Úgy tűnt a válaszodban, hogy ezzel érvelsz amellett, hogy nem vagyok szimpatikus. Hiszen ezt írtad:
"Nekem sem vagy szimpatikus, pedig nem nekem kell elviselnem téged a fiam mellett.
Milyen bunkónak kell ehhez lenni?:
"A sok álszent válaszoló meg nyugodtan pontozhat le. Tojok rá. Ítélkezni meg bunkón válaszolni azt nagyon tudtok.""
Félreértettelek? Lehet. Azért talán ez még nem olyan megbotránkoztató, hogy megálljon az eszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!