Utál az anyósom vagy csak én értem félre?
Lehet, hogy pont amiatt egyre barátságtalanabb veled, mert még mindig náluk laktok, ahelyett, hogy külön költöznétek. Ill. hogy még megsaccolni sem lehet, meddig marad ez így.
De ez csak tipp, te ismered őt, nem én.
Testvéred és barátnőd tipikus kibicek, akik más szerszámával könnyen verik a csalánt. Épp csak a legfontosabb tényt hagyják figyelmen kívül: hogy szereted a párodat, és ha jól értem, vele nincs is gondod.
Köszönöm a választ.
Lehetséges viszont nem lakom náluk rég óta, 3 vagy 4 hónapja. El kéne mondanom a páromnak hogyan viselkedik az anyukája? Vagy csak menjek haza anélkül, hogy szakítanék a párommal? De több mint 300 km a távolság az otthonom és az ő otthona közt...
Semmiképp se költözz haza csak úgy.
Egyszer a pároddal beszélgess erről. Valahogy úgy kéne előadnod, hogy te szereted az anyukáját, és úgy érzed, az utóbbi időben mintha megváltozott volna a viselkedése veled.
Nem tudod, mi váltotta ki, megbántottad-e valamivel, de te nagyon szeretnéd, ha újra minden rendben lenne köztetek.
Egyébként újraolvasva, szinte biztos, hogy az zavarja, hogy náluk laksz: "Azt is hallottam mikor azt mondja, hogy már nem bír elviselni..."
Beszélgess erről is a pároddal! Hogy nem szeretnéd, ha ez az anyukájával való együtt lakás tönkre tenné a kettőtök kapcsolatát. Hogy próbáljatok valami albérletet keresni, mert fontosabb, hogy együtt maradjatok, mint hogy saját lakásotok legyen.
Igaza van az utolsónak, baj van a mamá fejébe.
Minek megy oda csak úgy olelgetni puszilgatni?
Jó néha vesz egy fülbe valót, de a többi sok.
Szerintem olyan típus aki egyszer szid egyszer szeret. Mikor hogy kel fel.
Beszeljetek
Kerdezd meg miert van
A kommunikacio csodakra kepes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!