Hoagyan viselem el az anyósom miután leszokott a cigiről?
Tudom hülye kérdés ez így megfogalmazva de a gond a következő :
Barátommal lassan 9 éve együtt vagyunk. Semmi gond nem volt soha vele hal istennek sem pedig az anyossal, apóssal sem.
Viszont anyós attért a katolikus hitre miután leszokott a cigiről és azóta elviselhetetlen. Nem lehet vele megmaradni egy házban. Szerinte ha gyerekünk lesz az apja nem fürdetheti meg majd mert nehogy kedvet kapjon szexuálisan a gyerekünkre ha fiú, ha lány! Mellette szóvá teszi hogy miért nem próbálkozunk a gyereken még egyáltalán mert szerinte most lehetek a termenyekebb életkorban. Tegnap például azt is felhozta hogy egyáltalán minek dolgozok az a férfi dolga.
Kezdek kicsit besokallni is mivel nem látom a javulást annak ellenére hogy rá van szólva. Barátom se örvend már az ilyen viselkedése miatt viszont nem szeretnénk ez végett hogy velük a kapcsolatunk elmúljon. Valakinek valami tipp?
Ez nem azért van, mert leszokott a cigiről, csak szimplán nem normális.
Mennyi idős egyébként?
Ez tuti csak azóta van, hogy leszokott a cigiről, és áttért a katolikus hitre? Biztos, hogy nem inkább egy szektába járhat?
Az a helyzet, hogy néha, sajnos nincs más megoldás, mint a kapcsolat megszakítása.
Úgy sikerült neki leszokni a cigirol, hogy másba menekült.
Van aki a sportban, ő a vallásba.
Hagyjátok hogy mondja.
Miről kéne felvilagositania a kérdezőt?
Egyik fuggésbol a másikba menekült a mama.
Vagy a cigit szívja megszállottan, vagy az igét hirdeti.
Persze ez az én véleményem.
Függést cserélt függésre. De csak részben, mert feszültség keletkezett benne, azt vezeti le a kérdezőn. Engem is zavarna a csesztetés.
Előbb a férjjel kell beszélni, annak kell ráhatni az anyósra. Ha ez nem megy, akkor menjen terápiára az anyós! Ha ez nem hat, akkor érdemes elköltözni.
" ha gyerekünk lesz az apja nem fürdetheti meg majd mert nehogy kedvet kapjon szexuálisan a gyerekünkre ha fiú, ha lány!"
Ennek semmi köze a katolicizmushoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!