Shiroi-chan kérdése:
Utál az anyósom vagy csak én értem félre?
Figyelt kérdés
Az elején nagyon kedves volt hozzám, több fülbevalót kaptam ajándékba és mindig oda jött hozzám, hogy csak úgy megöleljen vagy megpusziljon. Ahogy telik az idő egyre furcsábban viselkedik, mint aki utál. Valamint már többször hallottam, ahogy beszélt rólam. Azt is hallottam mikor azt mondja, hogy már nem bír elviselni, de nem hallottam konkrétan a nevem. Hallottam amikor arról beszélt, hogy ha majd gyerekünk lesz. A fiával amennyire én tudom nem felhőtlen a kapcsolatuk ezért nem szóltam neki még semmit arról, hogy szerintem utál az anyukája. Régen ha összefutottunk pl a konyhában vagy bárhol mindig mosolygott, most már nem nagyon szól hozzám. Hiába próbálok kedves lenni, segítek a konyhában meg egyebek, de ő egyre csak hidegebb. Testvérem és a legjobb barátnőm azt tanácsoltál hagyjak itt mindent (hagyjam el a párom is) és menjek haza, de túlságosan szeretem őt. Nem tudnám elhagyni még az anyja miatt sem. Tervezzük, hogy elköltözünk majd ha meglesz a pénz a házra, addig is mit tehetnék? Nem akarok rosszban lenni vele, azt sem akarom, hogy esetleg miattam rosszabb legyen a párom kapcsolata az anyjával és nem akarom választás elé állítani sem.2020. febr. 28. 22:37
11/15 anonim válasza:
Szerintem is beszélj a pároddal,mondd el neki mi történik. De szerintem sem megoldás, hogy együtt laktok.
12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenki válaszát. Mindenképpen megbeszélem a párommal.
2020. febr. 29. 09:23
13/15 anonim válasza:
Arra ertettem h az anyosoddal beszelj !
A parod ebben max kozvetito lehet
Inkabb ne legyen
14/15 anonim válasza:
Én is azt gondolom, amit itt többen. Nyilván az a baja, hogy nála laktok. Bár ez a játszmázás gyerekes és egyáltalán nem tisztességes, inkább mondaná meg a szemetekbe.
15/15 anonim válasza:
Teljesen egyetértek a 13-assal!
Mi a fenét kell cifrázni, a pasit követségbe küldeni, amikor direktben meg lehet kérdezni az anyóst?
Én biztos nem bújnék a pasim háta mögé, hanem legközelebb amikor találkoztok a konyhában, bele a közepébe:
"Nem tudom nem észrevenni, hogy Ica néni valamiért megváltozott velem szemben. Tettem valamit akaratlanul is, vagy mégis mi a gond? Beszéljük meg, mert ez így senkinek nem jó!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!