Anyósom miért sérelmezi, hogy nem állíthat be hozzánk akármikor?
Figyelt kérdés
Azt mondta ki van akadva, hogy velünk időpontot kell egyeztetnie. Szerintetek jogos a kiakadása?2020. febr. 21. 14:16
1/32 anonim válasza:
Nem, van saját életetek. Ne kotlászkodjon napi szinten váratlanul meg kéretlenül
2/32 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy te is beállíthatsz hozzá kéretlenül, bármikor? :-D
3/32 anonim válasza:
A nagy szél miatt van, hogy alacsonyan szállnak az anyósos kérdések? :)))
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__anyos-ap..
4/32 anonim válasza:
Teljesen egyetértek a mostani fiatalokkal, mert anno én nagyon megszívtam, mert nem volt elég nagy a szám. Anyósom akkor állított be, amikor csak akart, mert épp "útbaestünk" neki hazafelé menet. Állandóan azt kérdezte, mit főztem, beszélgetve is azt nézte, mennyire tiszta a konyha, stb. Fú, de utáltam. És már jó régen volt, én sem vagyok fiatal. Ebből tanulva én pont az ellenkezőjét teszem. Mindig szólok, ha megyünk-megyek, és még véletlenül se leskelődök, hogy éppen hol rejtőzik véletlenül egy porcica.
5/32 anonim válasza:
Nem kell vele foglalkozni. A ti életetek, a saját szabályaitokkal, erről szól az önálló élet!
6/32 anonim válasza:
Tehát nektek van 450- 200- 40, azaz összesen 210 000. Neki van 110+80+40, azaz 230 000. Miért kellene nektek kevesebből élni? Ezt kérdezd meg tőle szerintem. Egyébként közös kasszán vagytok?
7/32 anonim válasza:
Elnézést a 6-os választ nem ehhez a kérdéshez szántam, nem tudom hogy keveredtem ide. :(
8/32 anonim válasza:
Akkor a kérdésre válaszolva... (bár egyetértek a fentebb leírtakkal) találgatni lehet csak.
Valószínűleg nehezen engedi el a kisfiát/kislányát, és az élete szerves része akar maradni. Vagy ellenőrizni akarja, hogy az ő felfogása szerint megfelelően él-e.
9/32 anonim válasza:
Nem jogos, van saját életetek!
10/32 anonim válasza:
Amennyiben anyadek akkor mennek, amikor akarnak, igen, jogos.
Hozzánk nem kell senkinek időpontot kérnie, jöhet mindneki amikor akar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!