Anyósom miért sérelmezi, hogy nem állíthat be hozzánk akármikor?
mintha direkt az ember besunnyogna valakihez zsenialis:) megvan a telefonszamod de direkt nem hivlak fel, nem irok neked, nem jelzek semmi, csak besurranok a kapun varatlanul:)
MIERT????
20!
Az, hogy erre jár és tudja, hogy szívesen fogadom, ha itthon vagyok es ráérek ? Amugy régen, amikor nem volt mobil és vezetékes telefon se mindenkinek nem volt ilyen probléma. Engem nem zavar a váratlan látogató, hozzam jöhet. Mást zavar, hát tiltsa meg.
Régen is volt telefon:)
Mobiltelefon meg olyan 25 éve elég elterjedt.
Akkor felteszem máshogy a kérdést:
Ok, arra járok ahol egyik barátom lakik.
Na most megtehetem hogy felhivom, hogy otthon van-e egyáltalán, átmehetek-e
VAGY
Nem jelzek neki semmit és elkezdek neki kiabálni meg csengetni :Ddd és várok negyed órát a kapuban hogy kijön-e vagy nem :D
Ahelyett hogy felhivom és 5 másodperc alatt kiderül hogy nincs otthon...
Szoval ennek a dolognak semmi de semmi ertelme nincs:)
24y,
44 éves vagyok. 10 éves voltam, amikor nekünk először bekötötték a vezetékes telefont. Akkoriban még kérelmezni kellett és nem mindenki kapta meg. Ertem en, hogy 20 ebesen errol fogalmad nincs. Tudod akkoriban is jartak az emberek látogatóba.
Megegyszer, én orulok a váratlan vendégnek és engem nem kell felhívni engedélyt kerni. Ha otthon vagyok és ráérek mindenki szívesen van fogadva. Nekem igy jó.
en arrol beszelek hogy semmi ertelme nincs es tapintatlansag is bejelentes nelkul menni valakihez amikor mindenkinek van mobiltelefonja :)
Innentol ha vki ugy dont hogy hivas nelkul beallit vkinek a hazahoz az elegge onsanyargato ember szerintem hiszen siman meggyozodhetne rola hogy van-e ertelme egyaltalan becsengetnie de nem teszi mert bezzeg az en idomben:)))
Mondok jobbat dedmamam 87 eves, van neki egy okostelefonja amin tudja hasznalni a videohivast (kb. csak azt tudja rajta az igaz), es hetvegente felhiv rajta hogy mit csinalok atjojjenek-e nagyanyammal:)
87 eves!!!!! es nem igy beszel mint te, mintha nagy oregember lennel fiatal 40 eves letedre:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!