Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom miért sérelmezi, hogy...

Anyósom miért sérelmezi, hogy nem állíthat be hozzánk akármikor?

Figyelt kérdés
Azt mondta ki van akadva, hogy velünk időpontot kell egyeztetnie. Szerintetek jogos a kiakadása?
2020. febr. 21. 14:16
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
24%

mintha direkt az ember besunnyogna valakihez zsenialis:) megvan a telefonszamod de direkt nem hivlak fel, nem irok neked, nem jelzek semmi, csak besurranok a kapun varatlanul:)

MIERT????

2020. febr. 22. 14:50
 22/32 anonim ***** válasza:
76%
Mert buta. Az én anyósom is azt hitte, hogy jöhet bármikor. Aztán párszor nem voltam itthon, véletlenül le volt nemitva a telefonom, szóval foghatta a cuccát, és mehetett vissza a buszmegállóba :D
2020. febr. 22. 16:12
 23/32 anonim ***** válasza:
64%

20!

Az, hogy erre jár és tudja, hogy szívesen fogadom, ha itthon vagyok es ráérek ? Amugy régen, amikor nem volt mobil és vezetékes telefon se mindenkinek nem volt ilyen probléma. Engem nem zavar a váratlan látogató, hozzam jöhet. Mást zavar, hát tiltsa meg.

2020. febr. 22. 16:44
 24/32 anonim ***** válasza:
73%

Régen is volt telefon:)

Mobiltelefon meg olyan 25 éve elég elterjedt.

Akkor felteszem máshogy a kérdést:

Ok, arra járok ahol egyik barátom lakik.

Na most megtehetem hogy felhivom, hogy otthon van-e egyáltalán, átmehetek-e

VAGY

Nem jelzek neki semmit és elkezdek neki kiabálni meg csengetni :Ddd és várok negyed órát a kapuban hogy kijön-e vagy nem :D

Ahelyett hogy felhivom és 5 másodperc alatt kiderül hogy nincs otthon...

Szoval ennek a dolognak semmi de semmi ertelme nincs:)

2020. febr. 23. 05:13
 25/32 anonim ***** válasza:
18%

24y,

44 éves vagyok. 10 éves voltam, amikor nekünk először bekötötték a vezetékes telefont. Akkoriban még kérelmezni kellett és nem mindenki kapta meg. Ertem en, hogy 20 ebesen errol fogalmad nincs. Tudod akkoriban is jartak az emberek látogatóba.

Megegyszer, én orulok a váratlan vendégnek és engem nem kell felhívni engedélyt kerni. Ha otthon vagyok és ráérek mindenki szívesen van fogadva. Nekem igy jó.

2020. febr. 23. 07:09
 26/32 anonim ***** válasza:
67%
Ahhoz kepest hogy 40 vagy ugy beszelsz mint aki 80, 10 eves korod ota van telefon akkor mirol van szo?:D ugy nottel fel hogy felhivhattad a barataif
2020. febr. 23. 12:14
 27/32 anonim ***** válasza:
25%
Megegyszer: akkoriban nem mindenkinek volt telefonja. Nekünk akkor lett, amikor 10 éves voltam, a barátaim közül pedig egynek volt. Őt se hívogattam, mert akkoriban elég drága volt. Mobiltelefonom úgy 15 éve van. De konkrétan miért fáj neked, hogy hozzam nem kell bejelentkezni? Amúgy a Kérdez ő anyósról beszél, az esélyesen inkább az én korosztályom lesz, nem?
2020. febr. 23. 12:17
 28/32 anonim ***** válasza:
66%

en arrol beszelek hogy semmi ertelme nincs es tapintatlansag is bejelentes nelkul menni valakihez amikor mindenkinek van mobiltelefonja :)

Innentol ha vki ugy dont hogy hivas nelkul beallit vkinek a hazahoz az elegge onsanyargato ember szerintem hiszen siman meggyozodhetne rola hogy van-e ertelme egyaltalan becsengetnie de nem teszi mert bezzeg az en idomben:)))

2020. febr. 23. 13:36
 29/32 anonim ***** válasza:
73%

Mondok jobbat dedmamam 87 eves, van neki egy okostelefonja amin tudja hasznalni a videohivast (kb. csak azt tudja rajta az igaz), es hetvegente felhiv rajta hogy mit csinalok atjojjenek-e nagyanyammal:)

87 eves!!!!! es nem igy beszel mint te, mintha nagy oregember lennel fiatal 40 eves letedre:)

2020. febr. 23. 13:40
 30/32 anonim ***** válasza:
77%
1980ban szuletett ember eloadja a nagy oreget:) vicc komolyan...
2020. febr. 23. 13:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!