Normális hogy a pasi kulcsot ad az anyjának a házához? Az meg akármikor beállít ha csak én vagyok otthon?
És mégis mit csinál a kedves mama, amikor átmegy hozzátok? Főleg ha csak te vagy otthon?
Nekem is elég érdekes. Mikor bátyám elköltözött, ő még a családi ház kulcsait is le akarta adni anyuéknak. Persze anyu mondta, hogy tartsák meg nyugodtan. De soha nem követelőzne olyan miatt, hogy ő kapjon kulcsot a bátyámékhoz...engem is idegesítene, ha folyton beállítana hívatlanul.
Az ilyen típusú férfiak nem nagyon változtatnak.
Ha mindig teret ad anyucinak akkor te mindig a második leszel.
Le kéne válnia anyuciról. Csak te nem fogsz tudni semmit tenni, fejben kell eldőlnie.
Gondold el, mi lesz ha gyerekek lesznek? Biztos egy férfi-anya párossal akarod megosztani az életed?
ma 21:39
cáfolnám, tud változtatni, ha akar....
Nekem mindkét felnőtt fiam külön költözött,éli a maga életét.Mindketten adtak kulcsot(a menyeim beleegyezésével persze),hogy nekem is legyen,hogy amikor csak akarok látogassam őket.Arra hivatkoztak,hogyha nem lennének otthon amikor átmegyek hozzájuk ne álljak órákat a az esőben,hidegben.
Én elfogadtam a kulcsokat.Ma is kint vannak az előszobában a kulcsszekrényben.Ott tartom őket,hátha valamelyik menyem,vagy fiam rám telefonál,hogy "bocsi,de elhagytam a kulcsomat,vagy kizártuk magunkat"
Nagyon jó az aranytartaléknak.De én soha nem megyek át egy üres lakásba(minek???) és akkor sem megyek át ha nem szóltam előtte vagy nem hívnak..Megvan a magam élete,szerintem úgy normális ha hagyjuk hogy a fiatalok is éljék a saját életüket.
(talán ezért is jó a kapcsolatom mindkét menyemmel)
Kedves kérdező.Ha tudsz beszélgess el erről az anyósjelölttel,mert ha eldurvul a helyzet,sosem fogtok jóba lenni,és csak rosszabb lesz.
Ha nem tudtok kommunikálni,akkor ajánlom fogadd meg a többiek tanácsát.Bezárod az ajtót,a kulcs a zárban,a csengő kihúzva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!