Normális hogy a pasi kulcsot ad az anyjának a házához? Az meg akármikor beállít ha csak én vagyok otthon?
megkérdezhetem h mit jelent az h a menyasszonya leszel 2 hónap múlva? Van valami oka h miért nem kéri meg a kezed, főleg h így tudjátok már? Ennek is vmi külső befolyás az oka?
nem gonoszkodom, érdeklődöm
Nálunk is van anyósnak kulcsa hozzánk a biztonság kedvéért, régebben sokat utazgattunk, ő vigyázott a cicánkra, meg akár ki is rabolhatnak, elhagyhatjuk a táskát, szóval van neki. Viszont soha nem jönne váratlanul, amire az elején volt példa, de hamar letisztáztuk. Ő akkor is csak jót akart, beállított egy vasárnap reggel, amíg mi aludtunk és hozott mindenféle finomságot, hogy ne kelljen főzni.
Szerintem ne kezdj el háborúzni és próbáld őt jobban elfogadni, ha érzi, hogy nem vagy vele ellenséges, ő is normálisabb lesz. De amíg azt érzi, hogy megy köztetek a háború, már csakazért is bosszant. Üljetek le és beszéljétek meg vele, hogy a jövőben ne jöjjön váratlanul, mert kellemetlen, ez a ti otthonotok, bármikor szívesen látjátok, de beszéljétek meg előtte.
Nyilván szeretné, ha a fiának jó dolga lenne a választottja mellett, de az is lehet, hogy te is túlreagálsz dolgokat és magadra veszel olyat, amit nem rosszindulatból mond. Hosszú távon a ti kapcsolatotokat is megmérgezi az örök morgolódás, te mondod a magadét, anyukád is mondja a magáét, szerencsétlen párod meg hallgatja, aztán majd egy szép napon lelép.
Anyóssal is le kell ülni szemtől szembe megbeszélni a dolgokat, nem a párodon át üzengetni, vagy a párodra hagyni, hogy lerendezze. Neked van vele gondod, hát szedd össze magad és beszéld át ezt vele normálisan, hogy mi az ami nem tetszik és hogy te szereted a fiát, igyekszel jól főzni, mosni, takarítani, de te kezdő vagy, ő meg már x éve ezt csinálja, nem várhatja el, hogy minden tökéletes legyen.
ma 21:44 vagyok
Az a baj,hogy a legtöbb anyós,mintha elfelejtené,hogy ők is voltak fiatalok,szerelmesek.Ők is szenvedtek az anyósjelölt miatt.
Én is megjártam a hadak útját az anyósommal,csak ismételgetném a történeteket amit sok fiatal lány ma is átél.
Én fiatal anyukaként megfogadtam hogyha fiam lesz sosem leszek a menyemmel rossz,vagy gonosz.
Az élet úgy hozta,hogy 4 fiam lett.(kettő még tanul) Eddig tapasztalatom azt mutatja,hogy lehet úgy élni az anyósnak is,hogy nem dugja az orrát mindenbe bele,nem akar mindent tudni.SŐT:Én úgy érzem,hogy azzal,hogy nem telepedek a fiatalokra,szívesebben mesélnek a mindennapjaikról,szívesebben fogadnak,és örömmel jönnek hozzám is.Nekem fontos,hogy harmonikus legyen a kapcsolat,mert bizony egy rossz anyós akár tönkre is teheti akaratlanul a gyermekei boldogságát.Melyik anya akarja azt,hogy a gyerekei boldogtalanok legyenek?? Én nem akarom..
Ezért kár,hogy sok anyós ezt nem képes felfogni.
ma 21:44 Ön, egy arany anyós, akit meg kell becsülni!:)Vannak rendes anyósok is, jó volt olvasni!
Ez intelligencia kérdése is, hogy mennyire fogadja el egy anya, hogy a fia már családalapításra készül.
Kérdező utóbbi hozzászólásból arra lehet következtetni, hogy az ő anyós jelöltje nem egy ész lény!
1. Elvileg azzal nincs gond, ha az anyósnak is van kulcsa, de ha akkor jön-megy, amikor akar, azzal igen.
2. Ha a barátodnak az természetes, hogy az anyja igy viselkedik, akkor ott VELE van baj.
3. A helyedben igencsak meggondolnám, hogy ezt akarom-e életem (vagy a házasság) végéig igy, mert a barátod nem valószinü, hogy változtat a hozzáállásán.
4. Szerintem HÁROM lehetöség van:
elsö: minden marad igy és beletörödsz,
második: a barátodat meggyözöd, hogy ez igy nem mehet tovább,
harmadik: otthagyod és keresel valakit, akinek normális elképzelése van az együttélés és szülö témáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!