Anyósom miért sérelmezi, hogy nem állíthat be hozzánk akármikor?
Nálunk volt olyan, hogy hétvégén egész nap ki sem keltünk az ágyból. Anyós, após úgy gondolta csak úgy felugranak. Mi meg egy száll köntösben álltunk az ajtóban.😂
Még a gyerekem szobájába is kopogok és nem megyek be csak úgy. Ez a másik privát szférájának tiszteletben tartása.
Ha valakit nem zavar a váratlan vendég, akkor rendben van. De ha valakit zavar, akkor az is rendben van és tiszteletben kell tartani.
#11 nel valami nem tudom.. 😂😂😂 a 11es valaszolohoz a tagabb csalad tagja kb barmikor beallithatnak. Akar a budin ul,akar alszik,akar pihenne, 😂😂
Kerdezoo!! Anyos kiakadasa teljesen jogtalan es szanalmas. Ne jojjon barmikor. Szoljon elotte bsssza meg!! Nem ugy megy h gondol egyet aztan befekszik melled a kanapera vagy kiul cigizni a konyhaba. Mondjuk nalunk probalna meg ragyujtani barki kitornem az ujjait. Meggyujtanam oket,aztan betennem a szajaba h azt szivja el!! 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
"Még a gyerekem szobájába is kopogok és nem megyek be csak úgy. Ez a másik privát szférájának tiszteletben tartása."
Miért, anyóséknak kulcsuk van a lakáshoz, hogy ők nem kopognak? Vagy konkrétan milyen összefüggés van az anyós e nem jelentett látogatása es a gyereked ajtaján valo kopogas között ?
Mert idióta.
Az én lányom is 2 sarokra lakik tőlünk, bármikor átmehetnék hozzá, de még soha, egyszer se mentem át úgy, hogy nem hívott. Még azt is megvárom, hogy hívjon, nem erőltetem rá magamat. Saját életük van a párjával, amelyet én nem akarok leélni. Van nekem saját életem.
amugy akihez nem kell idopontot kerni az ilyen elettelen falusi hogy 0-24 nyitott kapuval otthon van? :)
hozzam aztan johetne barki megbeszeles nelkul, vagy nem nyitok ajtot (ki se megyek a csengetesre ha nem varok csomagot vagy latogatot) vagy otthon se vagyok:)
ertelmetlen kerdes, aki beallit a csaladjahoz megbeszeles nelkul annak full munkanelkuli a csaladja:)
18!
Nem vagyok éjjel nappal itthon. Ha itthon vagyok es jon valaki, akkor ket verzio van: a, semmi dolgom, raerek, szivesen fogadom es orulok neki. b, verzio dolgom van, mennem kell valahova, ergo elmomdom, hohy ne haragudjon, most x dolgom van, mennem kell, akarmi. Nem agysebeszet.
de akkor mi a jo isten ertelme van hozzad is bejelentes nelkul atmenni ha konnyen lehet h otthon se leszel:)
egyaltalan nem ertem ennek a dolognak az ertelmet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!