Az új leendő anyósom, apósom és sógorom nem kedvel, mert teherbe estem a kapcsolat elején. Lehet ebből még jó viszony?
Szia
Ha párod ki áll melletted a szüleivel szemben, akkor nem lesz baj.
A babát meg úgy is elfogadják, ha szeretik a gyereküket.
Egyébként vallásos embereknek pont hogy nem kellene vétózni a másikat.. főleg hogy nem ismernek téged.. ha igazán vallásosak lennének nem ítélkeznének...
A legjobb ha ezen nem idegeskedsz, úgy sem laknak közel hozzátok és ti gondolom boldogok vagytok együtt, csak ez számítson.
Tapasztalatból írom, anyós mai napig nem fogadott el, bár nálunk más a szitu mert 3 év után lesz babánk, viszont már jól ki ismertem anyóst.
#22 Kérdező!
Igen a 16-nak szólt és azért kaptam fel a vizet, mert ma harmadszor kell magyarázkodnom - a teljesen egyértelmű jelzések ellenére - és ez idegesítő és fárasztó. De ha nem vagy gyakorlott fórumozó, akkor neked megbocsájtható.
Kérdező megnyugtatlak, engem "csak" anyósom nem bír, nem vagy egyedül. Egyetemen ismertem meg a páromat, 1 év ismeretség után jöttünk össze, miután szakított az előző barátnőjével. Az ex egy szolid, visszafogott kis tizenéves, aranyoska csajszi volt én meg kb a full ellenkezője, kicsapongóbb, bulizós, fesztiválozós (fesztiválozós voltam, mert nem egy festen voltam pultos, ami azért jól fizetett). Miután először szakítottunk anyós örült magának, mert megszabadult tőlem, após az szeretett. Évekkel később újra találkoztunk, összejöttünk és nem rég született meg a kisbabánk.
Mikor ezzel a hírrel hazaállítottunk anyós sokkot kapott, hetekig nem beszélt velünk, pedig nem egyik napról a másikra történt minden😅
Nem akarom anyósomat bírálni, de neki is volt a múltjában egy-két érdekes dolog, amiért rá is lehetne csúnyán nézni. Én már meguntam, hogy teperjek neki, apóssal nagyon jó a viszonyom, számomra ez a lényeg.
Egy idő után, ha jobban megismernek talán már nem ítélnek el, de nem kismunka lesz. Te szüleid mit szólnak az esethez meg a volt párodhoz?
Itt egyedül te ítélkeztél, mégpedig a többiek felett, akik közé én is beletartozom. Egyelőre a te hangnemed volt sértő és meglehetősen ocsmány. A többi válaszoló teljesen kulturáltan fejezte ki a véleményét, ami meglehetősen egységes.
De nem az én posztom a nevelésed, részemről megtörtént amit akartam, visszautasítottam amit sértőnek találtam, tovább nem érdekel!
Szerintem tényleg elég sértő és ítélkező volt a többség. Ez volna a kulturált véleménykifejezés?
"Már azzal is maximumot nyújtották, hogy fogadtak és nem hánytak le az ajtóban!"
"Az ilyen nőknek szokott 40 éves korára 3-4 gyereke lenni 3-4 apától, mert ugye mindig elleni kell egyet az aktuális eltartónak."
Ráadásul a "meglesz a kölök" és a "felcsináltattad magad" kifejezések helyett is lehetett volna mást találni. Összességében süt a válaszokból, hogy mélyen elítélnek, ez kétségtelen, és csak az nem látja, aki nem akarja. Teljesen megértem, hogy más, hozzám hasonló helyzetben levők pedig ezt a hozzáállást nem tartják helyénvalónak.
#29. Igen, teljesen igazad van. Ezek cseppet sem ítélkező vélemények lentebb. Teljesen kultúrált vélemények. Itt egyedül én ítélkezek ocsmány módon. A nevelésem köszönöm, de teljesen rendben van. Nagyon felhúztad magad, pedig én csak olyan hangnemet ütöttem meg, ami itt teljesen megszokott.. 😃
"Oszt' minek kéne örülniük? Hogy két elméletileg felnőtt ember képtelen védekezni? Vagy hogy a fiuk felcsinált egy nőt akit alig ismer?"
"Az ilyen nőknek szokott 40 éves korára 3-4 gyereke lenni 3-4 apától, mert ugye mindig elleni kell egyet az aktuális eltartónak."
"Azért a pasinak is lehetett volna annyi esze, hogy védekezik."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!