Az új leendő anyósom, apósom és sógorom nem kedvel, mert teherbe estem a kapcsolat elején. Lehet ebből még jó viszony?
Mire legyenek nyitottak?
Nem ismernek.
Annyit tudnak rólad, hogy hipp-hopp teherbe tudsz esni és hogy nem te neveled a gyerekedet.
Majd megenyhülnek, ha meglesz a kölök.
Bár azért annyit megjegyeznék, hogy két 30+ os, felnőttnek illene már megtanulni védekezni. A másik, hogy én 2 ilyen becsúszott gyerekről tudok, akik a kapcsolat elején jöttek össze, mind a kettő “koraszülött” lett és valahogy kiköpött úgy néznek ki, mint a csajok exei.
Nekem sem lennél szimpatikus.
Elváltál,van egy "csomagod" amit ráadásul nem is Te nevelsz javarészt.
Most meg alig pár hét után teherbe esel.. És azt várod mindenki essen hasra. 🤔
Egy teljesen idegen ember vagy aki rögtön terhesen állít be. Mit vártál most őszintén?
Hogy dalra fakadnak és rögtön a keblükre ölelnek?
Úgy is gondolhatják,hogy direkt estél teherbe, hogy megfogd a fiúkat, de úgy is gondolhatják, hogy nem is a fiúktól van a gyerek. Erre vajon gondoltál?
Nézd a szülők szemszögéből magadat:
- felelőtlen vagy, mert egy friss kapcsolatban nem védekezel és teherbe esel valakitől, akit jószerivel nem is ismersz.Két hét alatt nem lehet megismerni senkit!
- 32 évesen, albérletben, egy szinte ismeretlentől bevállalsz egy gyereket,amikor az előzőt sem neveled.
- már volt egy házasságod(?), amiben nem jeleskedtél, különben nem hagyott volna el a férjed, aki túl szemét alak nem lehet, ha a gyereketeket is ő neveli.
Ezzel a háttérrel, 3 hónapos ismeretség után odaállítotok a szülők elé egy 3 hónapos magzat UH képével és elvárnád, hogy még szeressenek is?
Már azzal is maximumot nyújtották, hogy fogadtak és nem hánytak le az ajtóban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!