Hozzánk (családi házba) ne jöjjön. Minek erőleti?
Párom anyukája mentális beteg + van benne egy hatalmas adag roszindulat is, mert ő nem ilyen lányt képzelt a fia mellé. Túl okos vagyok mert egyetemet fejeztem és szerinte csak leterhelem a kisfiát.
Hozzájuk nem járok,mondvacsinált indokkal dobott ki pl. Leesett egy alma és direkt én dobtam le xd
Nagyszülőkkel jóba vagyok, cukik. Voltunk náluk kb egy hete és ott volt ő is. Köszönni is alig köszön nekem. Vitt haza a barátom és mondtam az időseknek jöjjenek el ők máskor, elhozza őket a párom. Én még a szüleimmel élek.
Erre. a nő azt mondja oké majd jönnek, mert nagyon kiváncsi milyen házunk van, hogy állunk otthon, milyen dolgaink vannak.
Kb le voltam sokkolódva, hogy mit képzel? Ő kidob + piszkos is egy nő és jönne hozzánk felmérésre.... Lol.
Barátomnak a kocsiban mondtam h ez mi volt. Meg ezt amit leirtam, annyit mondott ne kötekedjek, szarjam le, beteg, nincs tudtatánál. Amit megértek. Csak rosszul esett h nem szólt erre ott semmit csak hallgatott.
Szerinte ok nélkül vitáznánk. Az anyja nem fogná fel, mert azt hiszi ő a jó.
Pl rosszul főz, és feljött anyukám fősztje, erre elkezte dicsérni magat h ő milyen profi szakács... 😂
Nem hiszem :/ de kedves vagy :)
Nagyon nehéz a helyzet. És megoldást nem tudok/ tudunk.
Annyi embernek kell hazudozni, hogy miért nem járok oda. Kellemetlen.
Figyelj, a nő egyértelműen féltékeny. Elveszed az egyszem kicsi fiát. Normális egyedülálló nők is nehezen viselik, akik a fiukkal éltek eddig lelki életet. Riválisként néz rád, féltékeny. Talán emellett azt is szeretné, ha elfogadnád.
Szerintem próbáld minél inkább felülről nézni a helyzetet. Nem véresen komolyan venni amiket mond - ebben igaza van a párodnak.
Nekem is baromi rosszul esett annak idején, amikor minden este bealkoholizáló apósom egyik este kijelentette, hogy mit keres még itt ez az idegen (a fia menyasszonya voltam akkor, meglátogattuk, és este lett, akkor már elkezdett iszogatni). Másnap már nem is emlékezett arra, mit mondott, próbált jópofizni (kereste a kapcsolatot a leendő rokonnal). Ez nem akadályozta meg abban, hogy később azt bizonygassa a férjemnek, hogy ők a család, én meg csak egy függelék vagyok. Ami az érdekes: kifelé másoknak mindig csak dicsért, és egy rossz szót sem szólt rólam.
Talán ilyen ellentmondásos nő a párod anyja is. Nehéz lehet ennek a beteg nőnek feldolgozni azt, ami még egészségeseknek sem könnyű. Ettől függetlenül a szabály érvényes: ti vagytok egymásnak az első, és ez az ő állapota miatt nem sérülhet, mert a kapcsolatotok mehet rá.
Szerintem felejtsd el ezt a srácot. Az anyja előtt nem áll ki melletted, nem véd meg.
És ilyen családot ne akarj magadnak.
Mi a baja?
Depressziós és a dilibogyóitól ilyen hülye?
Vagy enyhe fokú elmebeteg? Vagy mi a baja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!