Más is szokott gyomorideggel menni a párja családjához?
Amiatt nehogy szakíts. Fel kell húzni a kesztyűt, és pároddal közösen megnevelni a szülőket.
Néhány hónap mosolyszünettől talán magukba roskadnak.
Valószínű anukának nem vagy szimpatikus, megtanulhatsz trapézon 300 méter magasan szaltózni, az se fog neki tetszeni.
Én apóst már elküldtem a k. anyjába, teljesen jó érzés volt. :)
Ne legyen gyomorideget, hanem egyszerüen maradj otthon.
Arra semmi szükséged, hogy piszkáljanak.
A párod meg állítsa le öket, vagy legalább is ne továbbítsa neked amit mondanak.
(Elvileg az is jogos lenne, ha ö sem megy oda vagy csak nagy ritkán, de ezt neki kell meglépni)
Nekem azóta van gyomoridegem, mióta após nyugdíjas lett, addig fel se tűnt, mennyire utalom, mert sokszor, mikor mentünk, nem volt otthon.
2 dolog változtatott, hogy nyugdíjas lett és ezért találkozok velevis gyakrabban, meg terhes lettem és kb annyira érdekli az első unokája, mint a loteri kutyát. Főleg utóbbi miatt fogja azt elerni, hogy mi is le fogjuk őt xarni.
Ezt azért írtam le, mert az esküvő és a gyerek mindig előhoz vmit, lehet még jobban rád fog szallni, vagy az is lehet, hogy meglátja benned a nőt, aki unokát ad neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!