Más is szokott gyomorideggel menni a párja családjához?
Az a baj, hogy hiába csinálsz akármit, nem fognak máshogy viselkedni.
A kulcs többek között abban is van, amit írsz: hogy velük is így viselkedtek. Az ilyen embereknek semmi önreflexiójuk, semmi rálátásuk saját magukra, ezt sajátították el, ők is ezt csinálják, mert így kell viselkedni. Az én anyósom pont ugyanilyen, én egyáltalán nem találkozom vele 6 éve. Egyrészt alapból gyűlöl, mert a fiának a párja vagyok. Az összes barátnőjét gyűlölte, szóval ez nem a személyemnek szól. A másik: a fiának nyomatja, hogy mekkora hiba, hogy velem van, elrontja az életét, stb. Amikor cserébe a párom nekiszegezi a kérdést, hogy de hát nem ugyanezt mondogatták-e neked is annak idején, és ugye milyen szar volt, az a válasz, hogy DE NEKIK NEM VOLT IGAZUK, NEKEM MEG IGAZAM VAN. Most erre mit lehet mondani. Nem lesz jobb. Sajnos így az unokáját sem ismerheti meg, mert ha az anyja nem kell, ne kelljen a gyerek se. Magának intézte el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!