Hozzánk (családi házba) ne jöjjön. Minek erőleti?
Párom anyukája mentális beteg + van benne egy hatalmas adag roszindulat is, mert ő nem ilyen lányt képzelt a fia mellé. Túl okos vagyok mert egyetemet fejeztem és szerinte csak leterhelem a kisfiát.
Hozzájuk nem járok,mondvacsinált indokkal dobott ki pl. Leesett egy alma és direkt én dobtam le xd
Nagyszülőkkel jóba vagyok, cukik. Voltunk náluk kb egy hete és ott volt ő is. Köszönni is alig köszön nekem. Vitt haza a barátom és mondtam az időseknek jöjjenek el ők máskor, elhozza őket a párom. Én még a szüleimmel élek.
Erre. a nő azt mondja oké majd jönnek, mert nagyon kiváncsi milyen házunk van, hogy állunk otthon, milyen dolgaink vannak.
Kb le voltam sokkolódva, hogy mit képzel? Ő kidob + piszkos is egy nő és jönne hozzánk felmérésre.... Lol.
Barátomnak a kocsiban mondtam h ez mi volt. Meg ezt amit leirtam, annyit mondott ne kötekedjek, szarjam le, beteg, nincs tudtatánál. Amit megértek. Csak rosszul esett h nem szólt erre ott semmit csak hallgatott.
Szerinte ok nélkül vitáznánk. Az anyja nem fogná fel, mert azt hiszi ő a jó.
Pl rosszul főz, és feljött anyukám fősztje, erre elkezte dicsérni magat h ő milyen profi szakács... 😂
Te a szüleidnél laksz, a párod meg a házatokban?
Anyósjelölt megnézné, hol lakik a fia, teljesen normális igény, főleg hogy te nem is laksz ott.
Külön élünk.
25 vagyok. Szerintem nem az volt a kérdés hogy melyik egyetemen fejeztem, aki kitalálja az okos... Hanem más jellegű kérdésem volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!