Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hozzánk (családi házba) ne...

Hozzánk (családi házba) ne jöjjön. Minek erőleti?

Figyelt kérdés

Párom anyukája mentális beteg + van benne egy hatalmas adag roszindulat is, mert ő nem ilyen lányt képzelt a fia mellé. Túl okos vagyok mert egyetemet fejeztem és szerinte csak leterhelem a kisfiát.

Hozzájuk nem járok,mondvacsinált indokkal dobott ki pl. Leesett egy alma és direkt én dobtam le xd

Nagyszülőkkel jóba vagyok, cukik. Voltunk náluk kb egy hete és ott volt ő is. Köszönni is alig köszön nekem. Vitt haza a barátom és mondtam az időseknek jöjjenek el ők máskor, elhozza őket a párom. Én még a szüleimmel élek.

Erre. a nő azt mondja oké majd jönnek, mert nagyon kiváncsi milyen házunk van, hogy állunk otthon, milyen dolgaink vannak.

Kb le voltam sokkolódva, hogy mit képzel? Ő kidob + piszkos is egy nő és jönne hozzánk felmérésre.... Lol.

Barátomnak a kocsiban mondtam h ez mi volt. Meg ezt amit leirtam, annyit mondott ne kötekedjek, szarjam le, beteg, nincs tudtatánál. Amit megértek. Csak rosszul esett h nem szólt erre ott semmit csak hallgatott.

Szerinte ok nélkül vitáznánk. Az anyja nem fogná fel, mert azt hiszi ő a jó.

Pl rosszul főz, és feljött anyukám fősztje, erre elkezte dicsérni magat h ő milyen profi szakács... 😂

2020. máj. 24. 16:41
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
56%
Gondolj bele! Hazavinni teged az anyukajahoz, aki nem szazas? Hajnalban? A... Micsoda musor lett volna! Tudjak a te rokonaid, barataid, hogy valami gond van a mamanal?
2020. máj. 24. 21:21
 32/51 Savlekotő ***** válasza:
81%
Én elgondolkodnék a kapcsolaton is a pasi anyuka előtt beszari végig nézi hogy kidob,de utána rábeszél hogy hagyjad úgyis bolond,éjszaka ott hagy egyedül max kijön de oda ne menj. Borítékolom hogy mivel a nő egyedülálló a fia el rablóját látja benned,a betegsége meg még rá is tesz egy lapáttal az állapotára. Ha lesz gyereketek,ne hagyd vele egyedül,mentális beteggel tilos kis gyereket hagyni,ebben dolgozom..
2020. máj. 24. 21:22
 33/51 A kérdező kommentje:

31. Szüleim tudják, rokonaim, barátaim nem

32. Eszem ágába se lenne vele hagyni. Nem tudom mennyire lesz ez hosszútávú. Igen, ezzel volt gondolom, hogy nem áll ki mellettem. Viszont azt mondja mindenhogy próbált vele beszélni, leszarja... Leújabb agymenése, hogy hát mi nagyon jóba vagyunk, hiszen köszöntem mikor mentem a nagyszülőkhöz

2020. máj. 24. 21:27
 34/51 Savlekotő ***** válasza:
92%
Ha egy férfi nem áll ki melletted az elején jól gondold meg ezt öreg csókaként mondom ha nem akarsz sokat szívni és ugyanabban a gödörben lépkedni..
2020. máj. 24. 21:30
 35/51 A kérdező kommentje:
Azt mondja nem tudja meggyógyitani, nem tud mit tenni. Ha megmondom mi a tuti megteszi, de nincs ötlete mi lehet a megoldás.
2020. máj. 24. 21:33
 36/51 A kérdező kommentje:

Bocsi, elküldtem a vége előtt.

Szóval azt mondta nem tudja mi a megoldás itt.

Erre haragból azt mondtam ne beszéljen vele. Azt mondta nem teheti meg ezt a saját anyjával a nagyszülei miatt.

Amit megértek.

De jobb ötletem nincs, mint megszakítani vele a kontaktot.

2020. máj. 24. 21:34
 37/51 anonim ***** válasza:
84%

34. Savlekoto-re hallgass, nagyon jokat szokott irni, ert hozza.

A baratod nem tudja meggyogyitani es sokat nem tud vele csinalni. Ha csak be nem adja valahova, az meg ki tudja, jo otlet lenne-e?

Marmint kinek az agymenese, hogy joban vagytok? A mama gondolja igy?

2020. máj. 24. 21:39
 38/51 A kérdező kommentje:
Igen, a nő azt hiszi, hogy barátnők vagyunk, mert köszöntem neki is. Odament direkt a barátomhoz hogy látod nem haragszik már. Meg ebédkor mellém ült és hangosan mondta nem kell hisztiznem, állandóan haragudnom. Pedig meg se szólaltam...
2020. máj. 24. 21:42
 39/51 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy beadja. 45 éves
2020. máj. 24. 21:43
 40/51 A kérdező kommentje:
Mármint a nő, nem a barátom :D
2020. máj. 24. 21:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!